Jeg har det lidt ligesom den gang jeg startede min blog og begyndte at skrive. Følelsen af, at alle ordene og budskaberne allerede eksisterede inde i mig, og bare stod i kø for at komme ud.

Jeg har nemlig arbejdet en del på at skabe nye, lækre produkter til mit virke. Ikke blot fordi jeg flere gange har måtte afvise at hjælpe pga. geografiske afstande. Men også fordi jeg kan mærke et kæmpe stort behov for at skabe noget som kommer fra et sted dybt inde i mig, og som jeg virkelig føler et stort ansvar for at bidrage med i denne verden.

Jeg har nemlig været i gang gennem et stykke tid nu. Med at investere i mig selv. Udvikle mig og finde endnu mere ind til alt det der gemmer sig der inde, Noget der bare SKAL ud. For hold nu op for de fedeste lækkerier der i stride strømme dukker op. Det er nøjagtig som den gang jeg begyndte at skrive. Det bliver bare ved og ved. Til tider så meget, at jeg undrer mig over hvor fanden det kommer fra. Og så alligevel, så ved jeg det jo godt. For jeg skulle lige opgradere og investere lidt i mig selv først, før det gav mening, og var klar til at komme ud.

Går du også ind imellem med følelsen af, at du er skabt til noget mere ? At du går rundt med uforløst potentiale der bare brænder for at komme ud. Men uden at du helt kan sætte ord på hvad det er. Måske er du i virkeligheden en af de få, der er kommet til denne verden for at bidrage med noget helt unikt, ligesom jeg. En af de få, der rent faktisk ønsker at leve et federe og mere autentisk liv. Så følg med her, for her rykker det FOR VILDT !!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *