Det handler om farver….igen. For siden jeg på magisk vis har turdet udfordre mig selv lidt mere på dette område, og nærmest åbnet op for et endnu dybere bevidsthedsniveau hos mig selv, har jeg fundet ud af, at lykkedes det at finde de helt rigtige farver i forholdt til dit eget indre farveunivers, så sker der bare noget helt vidunderligt og ja, næsten magisk.

BaggangJeg indrømmer også gerne, at det ind imellem har været en vanskelig og næsten umulig opgave. At bevæge sig ind i et fuldstændig ukendt univers. Fra mit før så ganske sort/hvide univers, med enkelte aquafarvede klatter, en antracitgrå væg og et par røde keramiksvampe ved fordøren, hvilke for øvrigt er en gave fra min mor. Når man bare en gang har mærket magien på egen krop når der opstår farve “kemi”, så ved man lige præcis hvordan det skal føles, og så stopper man ikke før man har fundet et perfekt match igen.

Det er faktisk meget normalt at føle lidt modstand i starten. Vi har levet længe i en tid hvor alle vægge kun har været hvide. Det er nemt, praktisk og det kræver ikke nogen særlige evner ift indretning at finde noget der passer til. Det kan bare godt have en tendens til at blive lidt kedeligt og upersonligt med mindre du render rundt med en lille stylist i maven. Specielt hvis du savner mere stemning og personlighed i dit hjem.

Vi forbinder helt automatisk forskellige farver med en speciel stemning. Det betyder også, at den hvide farve, der giver en følelse af klarhed og struktur, vil være skønt at have et sted hvor du har behov for at tænke klart og være kreativ. Men for meget hvidt kan i værste fald resultere i, at du altid er i gang. Har du svært ved at slappe af i dit hjem, eller falde til ro når du skal sove, kan du med fordel indføre farver der fx giver en stemning af ro eller mørkere farver, der ligesom mørket gør os naturlige trætte. Det kunne også være en romantisk farve, hvis du savner mere kærlighed i dit liv.

imageUanset hvad, så er det et absolut must at du elsker den farve du tilfører i et rum. Jeg har tidligere fortalt hvordan jeg elsker farven grøn, men har nok haft mere end 15 farveprøver mellem fingrene før jeg fandt den rette. Det har bare været hele umagen værd, for i dag er jeg så glad for resultatet, jeg fandt nemlig det perfekte match. Det er lykkedes, når du bagefter overhovedet ikke er i tvivl om farven, når du kigger på det færdige resultat, og glædes over synet hver eneste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *