Den sjette grund til, at du bør optimere dit hjem er, at dit hjem lever, og rummer en energi som du kan mærke. Spørgsmålet er så bare, hvordan det føles ?

I Feng Shui siger man at alle ting taler, og der hersker vist ingen tvivl om, at din familie, dine husdyr og sågar dine grønne planter er levende. Men at alle dine ting står og småsnakker lidt hele tiden, det tænker du måske lyder lidt skørt. Men vi har på et tidspunkt anskaffet os hver en lille ting i vores hjem, vi har taget det med hjem af en eller anden grund, og derfor vil vi også have en forbindelse, en tilknytning til hver eneste ting. Uanset om det så ligger og råber på opmærksomhed ude i skuret, så har det altså ikke forladt dig endnu.

imageDerfor er det også ret vigtigt at du gør dig klart, om du gider høre på sure miner fra alle de ting du i virkeligheden hader, eller sød musik fra alt det du elsker. Det kræver næppe den store matematiske beregning at komme frem til, at hvis musikken skal overdøve de sure miner, så er det klart letteste at nedbringe mængden af sure miner i dit hjem og så ellers fremadrettet gå mere målrettet efter mere af den søde musik.

Hvad der så er sød musik i dine øre, det kan kun du høre. Eller skulle jeg måske hellere sige mærke, for det er nemlig det du skal. Du må gerne elske dine ting så højt at du kan mærke det, helt ind i din sjæl. Lige som du elsker dine børn, en partner eller familie. Måske ikke helt så meget, som du elsker dem. Men du kan med garanti godt mærke hvor meget du elsker dem. Bare tanken om deres skønne smil, deres latter og glæden ved at tilbringe tid sammen med dem, det er lidt af den der følelse du gerne må fornemme når du skal prøve at mærke dine ting. Jeg tror på, at i det øjeblik du mærker forskellen, så er du slet ikke i tvivl. Prøv bare at stille to ting op ved siden af hinanden. En ting du virkelig hader og så en ting du elsker. Hvordan ville du have det hvis den ting du elsker højt, pludselig var væk eller gik i stykker, kontra den ting du hader ? Jeg håber du kan mærke forskellen, for hvad nu hvis jeg bad dig om at vælge mellem de to ting du har fundet ? Du kunne jo starte med at smide den ting du hader ud, nu med det samme, men selvfølgelig kun hvis det er dit. Så har du allerede fjernet de første sure miner fra dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *