Så er det galt igen. Jeg har flyttet rundt i stuen, ryddet garderobeskabet og kørt ting på genbrugen, non stop. Det der med at lave et enkelt projekt, og så holde pause, inden jeg går i gang igen, det har jeg simpelthen ikke lært endnu. Jeg har ellers næsten holdt pause i 1 1/2 måned, efter jeg gik en smule amok med maling og pensler. Fik malet de sidste fire lofter i huset hvide, malet vægge på de fire værelser, baggang samt en væg i stuen, så pausen var nok meget sundt.

imageEller jeg har i hvert fald sat farten lidt ned igen, for helt pause, det holder jeg nok aldrig helt. Jeg har lige haft et par kreative projekter kørende, bagt til jul, pyntet op og bundet kranse for min mor og moster. Men næppe har jeg afsluttet et projekt før ideer til nye dukker op. Det er det der med forandring, det spreder sig som ringe i vandet. Og selv om det ikke er alle ideer der skal realiseres, så giver det mig bare enorm stor tilfredsstillelse af føre mine ideer ud i livet. En ting er de forandringer der skabes, det er lidt ligesom at finde noget endnu bedre. Jeg nyder mit hjem endnu mere. Jeg går nok egentlig og laver lidt om hele tiden. Ligesom jeg går og rydder op og gør rent løbende i mit hjem. Så skaber jeg også små forandringer hver eneste dag. Om det så bare er en ny buket blomster der kommer med hjem, eller de nye skønne philodendron planter jeg endelig fik fat i til mit hjem. Samt den skønne tur jeg tog til Sjælland, med en shoppetur i et par fantastiske interiørbutikker. Jeg behøver faktisk slet ikke at shoppe i timevis op og ned af strøget i samtlige butikker, for at føle mig lykkelig. De rigtige butikker, med skønne oplevelser, ting der taler til min sjæl, ja så kan jeg bruge timevis i den samme butik, og efterfølgende både føle mig dybt inspireret og mæt. Det er lidt som at komme en tur på sådan et fantastisk marked som jeg engang var i Marrakech. Farver, dufte, materialer, mønstre og fyldt med autentiske ting, mennesker og stemning der fortæller deres egen autentiske historie. Det er nok også derfor jeg er så tiltrukket af autentiske ting i mit hjem. Ting med historie, ting der har levet deres eget liv, der på en måde fortælles videre på i mit hjem. Det får man altså ikke fra nyproducerede ting. Samtidig har de ting der taler til vores sjæl ofte en lidt længere levetid, som en rigtig god investering, der holder i rigtig mange år. Den er nemlig ikke købt ud fra modeluner og tidens trend, eller af nød fordi du ikke kunne finde andet, den er købt med dit hjerte.

Og nej, det skal ikke opfattes som om det er nødvendigt at skaffe nye ting til dit hjem konstant for at skabe forandring. Men at komme hjem med et eller andet du bare elsker så højt, har drømt om i en evighed eller bare føles lidt som det du altid har længtes efter, ja så opstår der altså bare en eller anden form for magi. Specielt hvis du gennem lang tid har fyldt dit hjem med lidt ligegyldige ting. Ting du har fået fordi du måske ikke viste bedre. Vi skal jo indrette os, det er kvinders natur, vi kan ganske enkelt ikke lade være. Og hvis du nu bare har længtes dybt efter den der skønne dims i en evighed. Den får dig oven i købet til at være bedre ved dig selv, elske dig selv højere fordi den rammer noget så dybt et sted inde i dig, at du fyldes med kærlighed til dig selv. Så kan det næsten føles som et match in heaven, og det er sådanne ting der kan få dit hjem tilbage til, et hjem for sjælen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *