Jeg gjorde det sidste år, året før, har lige gjort det igen, og jeg gør det formentlig igen til næste år. Jeg har købt smukke hortensia til at sætte i mine krukker ved min fordør, vel vidende, at det bare er et spørgsmål om tid, før frosten kommer igen. Jeg kan simpelthen ikke lade være, for jeg ved, at glæden ved at sætte smukke blomster ved min fordør, langt overstiger irritationen ved at de bliver ødelagt af frost, om det så sker om en uge eller en måned. Der sker bare noget magisk, når jeg får fjernet resterne af vinterpynten i mine krukker. Når jeg får fejet, fjernet blade, de sidste lyskæder og de lidt juleagtige stedsegrønne planter. Det er som om det hele bliver lidt skønnere.

imageDet er altså bare sådan det fungerer i mig. Grønne planter og smukke blomster, det rummer så fantastisk en energi, at jeg bare må have det omkring mig. Jeg kan blive helt høj, når de første små grønne spirer dukker op af den våde og nøgne jord.

Jeg står dagligt med hundredevis af glade kunder, der kommer og køber de smukke blomster og planter jeg har ansvaret for i butikken. Som jeg vælger ud, og forsøger at få til at tage sig ud på aller smukkeste vis. Jeg ved, om nogen, hvad det betyder med smukke blomster og planter, også for mange andre end mig.  Jeg ved, fra alle de smil, rosende ord og begejstring jeg får med på vejen, hvor meget det betyder for alle dem der kommer. Der er nemlig intet der kan løfte humøret som en smuk buket blomster eller en vidunderlig plante. Ind imellem, når jeg virkelig har købt mange skønne varer ind, kan jeg høre, at vores kunder næsten bliver helt overvældet. Om det så er pga alle de skønne farver, fordi de symboliserer det med en helt unik skønhed eller fordi blomster og planter med deres vækst og sundhed skaber en form for magi i deres omgivelser.

Jeg nupper gerne alle de skønne beskrivelser, og fortsætter med at pynte op ved mit indgangsparti. Det er det jeg efterlader hver morgen, min signatur ud i verden, og samtidig min modtagelseskomitet og min garanti for ubeskrivelig gensynsglæde med mit hjem, hver eneste dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *