I dag er det den 11. December, og vi er næsten halvvejs mod juleaften. Men når du nu, måske, render lidt for hurtigt rundt, og får styr på de sidste ting til julen. De sidste gaver, dekoration og pynt, maden, rengøring og oprydning, konfekt og småkager, eller hvad du ellers har givet dig selv af opgaver. Har du så husket dig selv i programmet ? Du render vel rundt og klare det hele inden jul for familiens skyld, og for at give dem alle en fantastisk dag. Det er jo det vi er så ufattelig gode til, os kvinder. Men har du husket dig selv på to doo listen også. For det skal du.

imageDu skal give dig selv ros og anerkendelse for alt det du går og laver. Du skal gøre noget rigtig godt for dig selv, og sørge for at lade batterierne op med noget af det du elsker højt. Jeg tilbragte flere timer i går hos frisøren, det var ren afslapning og næring til min sjæl. Specielt i denne grå og blæsende tid, så hjælper det i øvrigt uendelig meget lige at få frisket håret lidt op. Jeg går i øvrigt aldrig fra frisøren uden en ny tid i kalenderen, for så ved jeg at jeg kommer afsted til rette tid, og elsker at have noget skønt selvforkælelse at se frem til.

Du kender måske til problemet med aldrig at syndes du har tid. Tid til at bruge to timer hos frisøren, tid til at tage en halv times luksus på badeværelset, en gåtur i skoven, eller tidligt i seng om aftenen, bare for at nævne nogle få eksempler. Men hvad er det lige der er vigtigere i det her liv, i dit liv, end dig ? Vi vil gerne være den perfekte værtinde, mor eller partner på denne særlige aften. Men hvis ikke du fylder det rigtige brændstof på motoren, så brænder maskineriet sammen, og så kan du til sidst, overhovedet ikke være noget for nogen som helst, ikke engang dig selv. Så du er nødt til at have tid til dig selv også. Du kan præstere og udrette langt mere, når du har husket at prioritere dig selv. Du tænker langt mere effektivt og klart efter en god nats søvn, motion og frisk luft. Så egentlig, har du slet ikke tid til at lade være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *