Jeg tilbragte hele eftermiddagen, i går, i min skønne have. I min verden eksisterer begrebet, for tidligt, nemlig aldrig. For i det øjeblik jeg mærker lysten til at gå i gang, så går jeg i gang.

Jeg lader mig aldrig styre af vejrudsigten, og udsigten til “dårligt vejr” eller frost. Jeg går i gang, når de blomster jeg gerne vil have, er muligt at købe. Jeg går i gang når jeg mærker solen, de lystige fuglefløjt og de spæde, grønne spirer kalde på mig, fra den mørke muld. Jeg kan slet ikke lade være med at længes efter at komme i gang, og uanset vejret, så mærker jeg fornyet energi og glæde, bare ved at komme ud, og få startet på et nyt haveår.

Jeg lader mig aldrig styre af gode råd, hvordan jeg burde gøre eller andres regler og normer, når jeg arbejder fuldstændig frit, fra den mest kreative del af mig. Det føles aldrig frit for mig, at skulle følge bestemte regler og normer. Jeg har allerede høstet af alle mine egne erfaringer. Jeg ved, efter mange års erfaringer, at jeg altid kan justere undervejs. Jeg ved, at intet er så fast, at det ikke kan laves om, hvis jeg pludselig får lyst til noget andet. Hvis jeg skal lade min kreativitet udfolde sig 100%, så ved jeg, at det aldrig kommer fra et fastlåst sted med faste regler og normer. Jeg får ofte lyst til at afprøve noget helt andet, end det der er beskrevet i det man bør gøre. Men det er ikke der fra jeg skaber unikke løsninger, magiske rum og noget helt fantastisk.

Jeg finder det enormt kedeligt at kopiere masserne, det skaber udelukkende et mainstream resultat, og jeg er ikke til alt det der er mainstream og skabt af masserne. Jeg er til unikke løsninger. Jeg er til noget ekstraordinært, til noget du ikke ser andre steder. Jeg er til alt det unikke, til det der skaber magi, og til det der skaber oplevelser ud over det sædvanlige.

Tænk hvis du kunne skabe lige det du havde lyst til. Ud fra alle dine egne regler og visioner. Uden at skulle lade dig begrænse dig af noget eller nogen. Tænk hvilke uendelige muligheder du ville have stående lige foran dig. Du ville kunne vrage og vælge imellem alt. Alt det du selv vælger at ville have med. Det du ville have med, i dit liv, i dit hjem og i din have. Det er nøjagtig derfor jeg mener, det aldrig er for tidligt at gå i gang. Både i min have, men også i mit hjem og i mit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *