At leve i en verden fyldt med skønhed, magi og glæde, det er i virkeligheden det jeg drømmer om. Derfor har jeg også brugt oceaner af tid på at skabe skønhed, magi og glæde i mit hjem og mine omgivelser.

Jeg er omgivet af skønne ting jeg elsker højt, fordi jeg ikke kan lade være med at forelske mig i det, der for mig er smukt. Det giver mig den største glæde, at have mulighed for at have skønne ting omkring mig. Ting der rummer en særlig historie, ting der er som et rent kunstværk eller håndværk, ting der indeholder særlige, smukke farver og ting der rummer højt vibrerende energier, både i planter, blomster og krystaller, sten og træ.

Magien opstår i det øjeblik jeg formår at skabe en højt vibrerende energi. En helt bestemt stemning, der nærer mig. En helt bestemt stemning, der løfter mig op, skaber glæde i mit indre og fylder mig med velvære og ro. Det er her jeg er mig, 100 %, og derfor skal der heller ikke være noget tilstede, der ikke er mig.

Det ville lyn hurtigt påvirke mig, med irritation. Det ville betyde, at jeg ikke følte mig godt tilpas. At jeg ikke kunne finde ro til at have overskud til at udvikle mig, skabe nye ting, være kreativ, eller have det sjovt med mit barn. Fordi det ville frarøve mig min energi. Alt den energi jeg meget hellere vil bruge på alt det andet. Alt den energi jeg insisterer på at bruge på noget jeg får noget ud af, i stedet for at øse alt energien ned i et bundløst hul. Det ville være som at gå på job uden løn. Jeg gider overhovedet ikke rende rundt og bruge krudt på det, hvis jeg ikke får noget ud af det.

For mig giver det kun mening, at bruge min tid på det jeg kan mærke gør en forskel. Ligesom jeg kun gider investere mine penge i det jeg mærker kan gøre noget godt for mig. Det er derfor der skabes skønhed, magi og glæde i mit hjem. Fordi jeg bygger det hele op med mine helt egne byggesten, som ingen andre kan fornemme, føle eller måske endda forstå. Det er bygget af mig, til mig, og det er derfor det er et 100% match til mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *