Har du nogen sinde troet på, at din egen ulykke, var alle andres skyld ?

Troet på, at du var et offer for omstændighederne, og der intet var du kunne stille op eller gøre anderledes, for at ændre den situation du befandt dig i ?

Det kan endda føles trygt og godt at sidde fast der, i alle de forfærdelige ting der er sket dig. Der hvor du ikke selv behøver tage ansvar for noget som helst, og det kan føles langt lettere at give andre skylden. Så behøver du nemlig ikke gøre noget som helst. Der kan du nemlig sidde trygt og godt, uanset hvor elendigt det føles at sidde der. Der behøver du ikke tage nogle chancer. Der kan du fortsætte med at give andre skylden, og slippe for at tage ansvar for noget som helst selv. Der kan du fortsætte med at brokke dig over alle de andre, for det ansvar du ikke mener de tager, mens du fuldstændig blindt stirrer på det, der egentlig burde være dit eget ansvar.

Det er også lige præcis fra det sted, hvor du slukker alle dine drømme. Det er fra det sted, hvor du aldrig kommer ud over startrampen, fordi du alligevel ikke tror på det er muligt. Det er der du lader dig selv i stikken, vælger at overhøre alle de drømme der rumsterer rundt i dit indre, men aldrig får lov til at få et forsøg. Det er der du mister mere og mere af dig selv, fordi du stoler mere på alt andet, end dig selv.

For er det virkelig det liv du drømmer om. Gider du virkelig lade alle andre, din fortid, eller andres historie bestemme din livsrejse.

Vi kan ikke bestemme eller ændre på alle andre. Vi kan ikke ændre på den fortid der er sket os, og måske har sat frygt i vores væsen. Vi kan ikke vinde i lotteriet, hvis vi ikke engang magter at investere i det. Vi kan ikke ændre på det faktum, at vi lige nu føler vi sidder i lort og lagkage, og føler det er alle de andres skyld.

Men vi kan starte i dag med at tage ansvar for alt det vi gerne vil have, i stedet for det vi har formået at skabe i vores liv, indtil nu. Vi kan træffe det valg der afgør, om vi gider blive siddende i det der ikke længere føles rart, eller begynde at skabe en ny og bedre vej igennem vores liv. Vi kan tage et skridt fremad, hver eneste gang vi får et valg. Et valg der afgør hvor vi ønsker at bevæge os hen. Et valg der afgør hvilken livsoplevelse vi ønsker at befinde os i. Et valg der er med til at definere hvem vi er og hvad vi ønsker mere af, i vores liv.

Forandringen sker først i det øjeblik du begynder at tage ansvar for dit eget liv, din egen situation og din egen livsoplevelse. Forandringen sker først i det øjeblik, du begynder at handle fra det sted hvor du kender din egen sandhed, det sted hvor du selv skaber dine muligheder og hvor du selv spiller en aktiv rolle i dine såkaldte omstændigheder. Forandringen sker først i det øjeblik, hvor du tør stå åben og sårbar overfor den virkelige sandhed, uden løgn og illusion, og forholder dig til det der er.

Der findes ingen illusion og fake facade der kan forandre dit liv. Der findes ikke en mirakuløs kur der kan forandre alle andre, så du ikke behøver gøre arbejdet selv. Der findes ikke et helt univers med flittige hjælpere der gider skabe magi i dit liv, hvis du ikke selv formår at vibrere fra samme kærlige vibration. Det er ALDRIG andres ansvar, men ene og alene dit. Hvorvidt du vil blive siddende eller ej, det er fuldstændig op til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *