Kender du det med at gå rundt og begrænse dig selv ? Går du rundt og tror på, at den du var i går, sidste år, eller dengang du engang i din fortid, oplevede noget der rystede dit væsen, er den du stadig definerer dig selv ud fra ? Er det stadig gamle undskyldninger, begrænsninger, overbevisninger eller en fortids version der styrer dit liv, i dag ?

Vi kan være skide gode til at gå rundt og fortælle os selv, at det ikke er muligt at lykkedes med dit og dat, simpelthen fordi det tidligere har føltes som en fiasko, i vores liv. Vi har måske følt os såret, mistet noget værdifuldt i vores liv, eller bare brændt os så voldsomt, at det føles mere trygt at lade være. Alle negative oplevelser og følelser bliver netop vores virkelighed, fordi vi fortsætter med at identificere os med det, også selv om det for længst er overstået i vores fysiske verden.

Men hvad nu hvis du kunne begynde at skabe en ny version af dit liv ? Hvad nu hvis du kunne være lige præcis den du havde lyst til at være, uden fortidens hændelser som den styrende faktor. Men styret af den du er, uden fortiden, men lige nu, i dag.

For mig ligger der absolut ingen energi i fortidens ulykkelige hændelser. Jeg mærker aldrig begejstring og passion i de tunge og triste oplevelser, der kan hænde for enhver gennem livet. Det er ikke der jeg mærker en voldsom lyst til at handle, skabe nye ting og give mig blod på tanden. Det kan vel og mærket sagtens være en drivkraft til at få fingeren ud og komme videre, fordi man simpelthen ikke orker mere af samme. Men som definitionen på sindsyge: at gøre det samme igen og igen, og forvente et andet resultat, som Einstein er citeret for. Så er resultatet af dine anstrengelser, det resultat du ser tydeligt foran dig. Så hvorfor ikke forsøge at skabe et andet resultat, ud fra en helt anden energi og et helt andet fokus ?

Nemlig det fokus, hvor du kan se alle de muligheder du har i dag. Nemlig det sted hvor du er i dag, hverken i din fortid, eller der hvor du drømmer om at være i en fremtidsversion.

Det er dybest set den eneste mulighed du har for at gøre noget andet, lige nu. Det er dybest set den eneste mulighed du har for at tænke noget andet, lige nu. Og det er dybest set den eneste mulighed du har for at handle anderledes, og skabe de forandringer der skal til for at ændre på noget som helst, lige nu.

Hvorfor begrænse dig selv af fortiden, når alle muligheder potentielt kunne ligge åbne for dig, lige nu ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *