Jeg troede engang, at det fede liv for alvor startede, når jeg havde styr på alt.

Det er bestemt ikke svært at skabe lækre omgivelser, og lave nødvendige forandringer i sit liv, når man elsker skønhed og elsker den energi der altid affødes af positive forandringer, i sit liv.

Det er bestemt ikke svært, at skabe drivkraft til at gøre alt det man tror der er nødvendigt, når man styrkes af alle de fede forandringer man selv formår at skabe og når man ser resultatet.

Hvad jeg ikke altid har vidst, det er, at de største forandringer jeg nogen sinde har skabt, intet har at gøre med noget som helst udenfor mig selv. Også selv om jeg har skabt de vildeste forandringer, fra en evig kreativ og skønhedselskende sjæl, i mine omgivelser.

Men den største forandring af alle, det er der hvor man formår at indtage mere og mere af det væsen, man er beregnet til at være. Det er der, hvor man begynder at leve sit liv mere og mere frit, uden behov for at skulle tilfredsstille alle andre. Det er der, man lærer sig selv at kende, mere og mere, så man ikke møder tvivl når man skal træffe vigtige valg. Der hvor man VED hvem man er og hvad man vil. Der hvor man også tør begynde at udforske ukendt terræn, bare fordi det føles rigtigt, og samtidig tage afsked med andet, man VED man ikke længere har brug for, i sit liv.

Det kræver stadig mod, livskraft og et indre drive, at skabe det fede liv. Men for mig, handler det fede liv om et liv uden drama og konflikter, for jeg ved allerede hvor jeg står, og hvad andre mener, er derfor fuldstændig ligegyldigt.

Det fede liv handler om, at jeg kan være den jeg er, uden at jeg behøver være en anden version over for andre. Der findes intet mere opslidende, end at gå rundt og spille en anden rolle, end det der føles helt naturligt. Jeg er præcis som jeg har det bedst med, lige nu. Måske har jeg lyst til at udforske andre aspekter og muligheder i dette fantastiske liv, i morgen. Men det er et valg jeg træffer, udelukkende ud fra hvordan jeg gerne vil have mit liv skal være.

Den største kilde til mit mod, min livskraft og mit drive, det var aldrig det sted i mine omgivelser, hvor jeg havde styr på alt. Men det var der hvor jeg kunne indtage min egen frihed til at være mig. Uden undskyldninger, forklaringer og kompromiser, men bare fordi det var det JEG ville. Det var der hvor jeg uden frygt og tøven kunne sige JA TAK til alt det min sjæl forelskede sig i, og derfor også med lethed sige NEJ TAK til alt det der ikke længere føltes som et match til mig.

Det var også et sted med ubetinget skønhed, og positive forandringer, overalt i mine omgivelser. Men udelukkende fra en vibration og et match, fra det sted hvor jeg følte mig mere fri, hvor jeg 100 % vidste hvad jeg ville have. Uden undskyldninger, forklaringer og kompromiser. Men bare fordi det var det JEG ville.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *