Afspejler dit hjem det liv du dybest set går og drømmer om? Når vi skaber vores hjem, sker det ofte ud fra funktionalitet og udseende. Men hvordan føles det at være i dit hjem for dig og din familie? Vi forelsker os i en lækker dims i butikken, venindens smarte sofa eller magasinernes guide til det smarte og uundværlige reolsystem. Men når vi så endelig får installeret denne vidunderlige dims, sofa eller reolsystem, mangler der stadig noget. En dims mere, to puder og en plaid til sofaen eller nye smarte æsker til reolen…

Og så kører “møllen” så at sige. Så længe vi aldrig giver os selv tid og ro til at mærke efter. Er det virkelig denne dims jeg mangler? Er det sofaen jeg inderst inde drømmer om eller reolen der…Bare fordi butikkernes udstilling ser smuk og indbydende ud, er det ikke sikkert dimsen skal bo hos dig. Elsker du den så meget, at du vil smile glad hver gang du ser den?

Den glæde vores ting skaber i os, vil smitte af på dit eget velbefindende. Og guess what…

GetAttachment[2] (2)

Jo flere gudeskønne, glad i låget ting dit hjem rummer. Jo mere af det vil du skabe inde i dig selv. Når du møder verden, jobbet, familie og venner med dette, så spreder det sig som ringe i vandet. Du vil tiltrække glæde overalt.

Skulle du, hvilket der desværre kan være risiko for, møde fordomme og sure miner. Så lad det være deres valg. Alting føles lettere på livets vej når vi er glade og velfornøjede.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *