Midterst, til venstre for centerområdet ligger området for familie og helbred. Vi fødes alle ind i en familie, og tager videre i livet med en bagage. Det kan ind imellem være lidt af en kunst at acceptere det der er, og være frie i og med den. Vi bestemmer aldrig selv, om vi bliver født ind i en glad og lykkelig, eller en lidt mere problemfyldt familierelation. Men vi bestemmer i sidste ende selv, om vi ønsker at leve et liv, uden at tage evt problemfyldte familierelationer med os videre i livet.

I området for familie og helbred finder vi det gode fundament og støtte i livet. Det er her vi ofte finder alle de værdier vi tager med os videre i livet, som vigtige retningslinier for hvordan vi ønsker at forme og leve vores liv. Men det er ikke altid at vi får sorteret godt og grundigt i de værdier, vi har så travlt med at forsøge at efterleve. Det er ok at sætte sine egne værdier, og kun tage det med videre i livet, der giver mening for dig. Det er dit liv du skal leve, ikke dine forfædres, uanset hvor skønne, fantastiske og enestående de er og har været.

Området handler også om vores fysik og helbredstilstand. Et godt helbred er lig med et godt energiniveau. Er dit energiniveau lavt, så bliver det ofte også ret problematisk at være i stand til at nyde alle livets gaver.

imageDu støtter området for familie og helbred med alle ting i træ, blomster og ting fra naturen, samt den rektangulære form, som et træ der står stærkt, med rødderne dybt ned i jorden og trækronen langt op mod himlen. Farver der støtter området er alle grønne farver samt den himmelblå farve. Sunde grønne planter, gerne med bløde og runde former der ikke stikker. Tapet, kunst, textiler eller motiver med botaniske motiver. Billeder af familie, samt arvestykker, såfremt de vækker smil og glæde for dig. Symboler på sundhed og trivsel, samt krydderurter, vitaminpiller, frisk frugt og grønt samt kogebøger.

Undgå at der er sygdom i området, som skimmel, fugt og mug, ting der er i stykker, og for meget rod.

Området skal gerne signalere sundhed og trivsel, det er her du skal finde din styrke. Ofte er den største styrke i vores liv afhængig af vores egen trivsel, den måde vi behandler os selv på og den næring vi optager via føden. For at du er i stand til at fylde din krop med næringsrige fødevarer, er det nødt til at være tilgængeligt for dig i dit hjem. Samtidig er det vist de fleste der vil give mig ret i, at der ligger utrolig stor styrke i gode og nære familierelationer. Det er ofte der vi finder styrken til at overvinde de kriser der alligevel sker i livet, også selv om vi passer og plejer os selv og vores krop. Familierelationer kan for dig også være nære venskaber og omgangskreds. Det er ikke alle der er velsignede med en stor og nær blodbeslægtet familie, men nære relationer ud over din egen beslægtede familie kan altså være lige så styrkende og givende. En familie skal ikke nødvendigvis ses som det der, til tider lidt ophøjede glansbillede, med far, mor og x-antal børn. I dag lever vi sammen på kryds og tværs, med dine, mine og vores. Nogle adskilte, andre sammen og nogle har taget lidt ekstra udefra under vingerne. Din familierelation er det du har valgt og den måde du definere din familie på. Der er ikke noget mindre rigtigt end andet, uanset hvad normer og såkaldte ideer om den perfekte kernefamilier så foreskriver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *