For præcis to år siden stod jeg som nyudklækkede Happy Home Therapist.

En investering jeg vidste jeg var nødt til at gøre, for min egen skyld. Jeg var aldrig i tvivl om, at jeg var nødt til at gøre det. Både fordi jeg vidste, der var noget der, jeg var nødt til at have mere af, i mit eget liv. Men også fordi jeg kunne mærke, jeg var nødt til at bevæge mig fremad, i mit eget liv, men i en lidt anden retning end jeg hidtil havde gjort. Det var ikke bare en større investering jeg vidste jeg var nødt til at foretage. Det var 5 weekender, en masse tid imellem hver undervisningsmodul, samt en tur fra Jylland til Sjælland og hjem igen, hver gang. Der var faktisk ikke noget alternativ. Det var denne uddannelse, og intet andet. Intet andet alternativt, for hvis det ikke var det, så kunne jeg lige så godt lade være. Jeg var overhovedet ikke et eneste sekund i tvivl om, at jeg bare måtte få det til at fungere.

Og selvfølgelig kom det til at ske, det havde jeg jo selv sørget for. Jeg havde arbejdet hen imod det jeg ønskede mig. Jeg havde selv banet vejen, og gennemført uden på nogen som helst tvivl, usikkerhed eller begrænsning. For det var den eneste mulighed, og derfor var jeg også nødt til at arbejde 100 % målrettet imod det.

Der var ingen kamp og besvær. Der var ingen problemer med at være klar på stedet kl 10 hver fredag, på Sjælland. På trods af 4 1/2 times kørsel inden. Der var ingen problemer med at være frisk og aktiv hele dagen til undervisning, samt den efterfølgende dag. Ingen problemer med samme køretur hjem efter næsten 8 timers undervisning lørdag. Ingen økonomiske begrænsninger, for selvfølgelig kunne jeg skaffe de penge jeg behøvede. Ingen problemer med pasning af min søn på 4, eller nogen hindring i at arbejde, indrette, male og eksperimentere med alle de redskaber og teknikker jeg havde lært, samtidig med at der skulle være plads og tid til mit liv.

Jeg havde ikke fået en brugsmanual med mig hjem, som jeg kunne proppe ind i mit liv og mit hjem. Men jeg havde fundet min egen signatur. Mine kompetancer, mine unikke, kreative talenter og mit helt eget bidrag.

Derfor er det heller aldrig en færdig løsning jeg kommer med, når jeg tager ud til klienter. Men redskaber og processer der hjælper hver enkelt, til at finde deres helt egen signatur. Det er nemlig sådan, at den allerede eksisterer inde i dig, og det “eneste” det kræver af dig er, at du skal spørge dig selv, mærke efter og tage dine egne valg.

Det handler i høj grad om at frigøre sig fra alt andet end dig selv. Både alt det du har omgivet dig med af fysiske ting, men også de personer du lukker ind i dit liv, de ting og aktiviteter du vælger både til og fra i dit liv, samt at finde frem til en højere bevidsthed om hvor du ønsker at bevæge dig hen.

Rigtig mange går rundt og tror, at vi altid skal vide præcis hvor vi gerne vil hen,  før vi kan begynde at handle på det. Men kender du det der med, at der pludselig sker noget uventet i det øjeblik du begynder at frigøre dig fra noget negativt ? Det er nemlig ikke altid vi behøver kende det nøjagtige svar. Hvad nu hvis det lå langt mere og ventede på dig, end du overhovedet kunne forestille dig ? Hvad nu hvis du bare begrænsede dig selv og dine muligheder ved at låse dig fast på en helt bestemt ting, og universet havde endnu mere at byde på, til dig ?

At bevæge sig fremad i en positiv og opløftende retning betyder ikke nødvendigvis at du skal kende det nøjagtige sted. Men du skal bevæge dig i den retning du er skabt til. Den retning der føles som den mest naturlige og frie, for dig. Det er derfor du skal gøre dig fri. Gøre dig fri af alt det der tynger dig, holder dig nede og det der i virkeligheden ikke er dit. Skabe plads til at alle de lækre drømme du render rundt med. Hvem kunne ikke tænke sig at bytte det der efter nærmere eftertanke alligevel ikke giver glæde, frihed og ro ud med alt det der bare føles helt rigtigt ?

I anledninge af dette to års “jubilæum” og den skønne sommer, giver jeg dig lige nu muligheden for at hapse en af mine skønne Happy Home Therapist – hjemmesessioner til intropris på 2500,- nemlig HALV PRIS!! Du får tre times vejledning, i dit eget hjem. Men det er nu du skal springe til, for efter sommer stiger prisen igen. Jeg arbejder primært i Midt -Jylland  af hensyn til transport. Men send mig en mail på diddelk@outlook.dk, hvis du ikke skal gå glip af denne enestående mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *