Jeg glemmer aldrig dengang jeg for flere år siden i forbindelse med et kursus, og sidenhen uddannelsen som Happy Home Therapist begyndte at lukke flere farver ind i mit liv. Mit hjem var også, som de fleste andres på daværende tidspunkt meget neutralt, sort og hvidt. Jeg har egentlig altid haft en kærlighed til antikviteter og ting med personlighed, historie og sjæl. Men farverne var stort set ikke eksisterende i mine omgivelser.

Det skønne med farver det er, at ligesom en bestemt ting kan vække skønne minder i dig, få dig til at føle dig mere tryg, eller minde dig om bestemte ting du ønsker mere af i dit liv. Så rummer alle farver også en helt unik egenskab, og ved at anvende dem helt bevist i dine omgivelser, vil du være i stand til enten at skrue op eller ned for noget helt bestemt.

Bare tænk på den røde farve i lysreguleringen, den røde advarselstrekant på medicinen eller den røde mærkning på farlige væsker, der øger vores opmærksomhed. Den røde farve er i stand til at øge blodtrykket hos mennesker, der opholder sig længere tid i et rum med meget af farven. Så rent praktisk ville det ikke lige være en egenskab man feks ønskede at have på væggene i soveværelset, hvis man ønskede en rolig og afslappende nattesøvn.

Da jeg første gang kom til farvehandleren, kunne jeg næste ikke opdrive den maling jeg ville have. Og at jeg ønskede mig en mere mat maling uden den meget blanke overflade, blev der nærmest grinet af. For det skulle mest af alt være praktisk og til at vaske af. Jeg kunne slet ikke få farvehandleren til at forstå, at jeg altså ønskede noget helt andet, for alle andre købte bare hvid maling med glans. Men hvis jeg kunne forvandle mine omgivelser til et endnu mere personligt og rart sted, bare ved at anvende alt andet end hvid maling med glans, så var det bestemt ikke det jeg ville have.

I dag er det endelig blevet nemmere at købe farver til væggene, og med endnu flere muligheder for matte overflader.

Hvis du kunne tænke dig at komme i gang med at skabe nye forandringer i dit hjem, så hold øje med min side. Jeg har med nogle ret simple måder skabt flere store forandringer både i mit liv og mit hjem ved at vælge at omgive mig med farver der støtter mig. Så måske kunne du også have lyst til at finde ud af,  hvordan du finder netop de farver der kan gøre en forskel for dig.

Lige nu har du mulighed for at booke mig til en tre timers hjemmesession i dit hjem, til en super lav intropris, fordi det netop er to år siden jeg afsluttede min uddannelse som Happy Home Therapist. Så send mig endelig en mail på diddelk@outlook.dk hvis du ikke skal gå glip af denne enestående mulighed, der kun gælder denne sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *