Jeg lovede dig inspiration til at kaste dig over en masse skønne farver, og hvordan du kunne bruge dem mere bevist til at støtte dig.

Her får du først lige et lille tilbageblik i hvordan det hele for alvor startede hos mig, for omkring to år siden. HER

Men lad mig lige starte med at sige, at hvis du leder efter en mærkbar effekt. Hvis du ønsker at skabe forandringer, der for alvor sætter skub i tingene, og samtidig gør at du kommer til at kunne mærke en mærkbar forandring. Så er du nødt til at gå turen selv. Jeg tager dig meget gerne i hånden og viser dig hvordan jeg bar mig ad. Jeg viser dig også gerne hvad der har gjort en mærkbar forandring hos mig.

Vi kan altid lade os inspirere af generelle tolkninger og påviste undersøgelser. MEN – DU SKAL SELV KUNNE MÆRKE AT DET GIVER MENING OG FØLES RART FOR DIG. Du SKAL elske det. Ellers er det ligegyldigt.

Det svarer til at du æder broccoli dagen lang fordi du har hørt at det er sundt. Men i virkeligheden hader du det, og din krop har måske i virkeligheden brug for noget helt andet, som den sikkert prøver at fortælle dig. Du ender formentlig med at afholde dig selv fra en masse skønne ting du i virkeligheden elsker højt. Det handler ikke kun om hvad der “kunne” være det bedste valg, men det der er bedst for dig. Ligesom sundhed ikke bare handler  om kalorier, vitaminer og antioxidanter. Men om livsglæde, frihed, nydelse og selvkærlighed. Så er det nøjagtig det samme der gør sig gældende ift dine omgivelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *