Der sker simpelthen altid noget helt fantastisk i mit hjem, i det øjeblik der bliver lavet et af de større projekter, som jeg ikke selv kan klare. I fredags fik min far nemlig sat stakit op ved terrassen ud mod vejen, hvor det gamle blev revet ned,da vi skulle fjerne alt det vildtvoksende beplantning langs terrassen. Ikke nok med at jeg fik gravet jord væk og plantet lavendler langs huset, allerede flere dage inden han kom. Turen med de 10 læs jord med trillebøren, var nemlig langt lettere hen over terrassen, end hele vejen udenom huset og ned af trappen til haven, på den anden side.

Allerede fredag, da han var taget hjem, kunne jeg slet ikke lade være med at gå i gang med at vaske af og male det første af det gamle stakit, så det hele engang får samme farve. Jeg fik også lavet en masse projekter i haven i går. Opgaver jeg vel og mærket helt bevidst har udskudt, fordi jeg vidste det ville blive hårdt, og samtidig var lidt udenfor mit normale arbejdsområde. Men fik gravet en masse dumme og halvstore rødder væk så jeg kunne få lagt sten til bålplads til junior, og samtidig lagt lidt flere fliser til at gå på.

Det kræver bare at fange energien, når den er der. For du har formentlig bemærket det før, at i det øjeblik du får skabt positive forandringer i dine omgivelser, så løfter det også energien i dig. Det er faktisk en stor del af essensen ift. det jeg arbejder med, når jeg tager ud på mine Happy Home Therapist sessioner. At skabe et løft i energien og  mere flow i omgivelserne. Samtidig med, at jeg selvfølgelig hjælper klienten med at finde klarhed omkring, hvad der kan være med til at få energien til at falde og skabe stagnation.

Det er det der sker, hver gang du investerer i  dig selv og din egen udvikling. I hvert fald hvis du formår at finde den metode der matcher dig, og samtidig får de rigtige redskaber til fortsat at kunne udvikle dig. Den store forandring sker sjældent på et øjeblik, men over tid. Afhængig af hvor hårdt du tager fat. Men forandringen sker altså sjældent på en nat. Det er også derfor det næppe virker at lade en anden gøre alt arbejdet for dig. Som at smide alt dit lort ud, skabe et nyt og lækkert hjem for dig, eller give dig en færdig løsningsmodel på, hvordan du kan forandre dit liv. Det skal virkelig langt ind under huden på dig, og helt ind i din sjæl, før det virker. Der hvor det kan mærkes, der hvor det gør ondt, og der hvor du pludselig indser, at du er den eneste der forhindrer dig i at komme i mål og der hvor det giver mening. Ikke bare små bidder, men DET HELE. Som den sidste brik i dit puslespil, hvor det hele bare klikker og du pludselig kan se hele det store billede, fuldstændig klart. Du skal ikke tilpasses, laves om, justeres eller gå på kompromis med dig selv. Men have skrællet alle de lag af, der ikke er dig, men det du netop har påtaget dig, fordi du troede det var dig den var galt med. Ligesom alt det i dine omgivelser, du bare har anskaffet dig, for netop at passe ind i mængden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *