Vi forsøger alle at gøre et godt indtryk. Et godt indtryk overfor vores familie, vores nærmeste, venner og kolleger. Vi forsøger endda at tage os rigtig godt ud når vi tager til forskellige arrangementer og festlige lejligheder. Klæder os pænt på, og taler pænt og er høflige over for en bordherre vi måske aldrig har mødt. De fleste ville aldrig drømme om at tale grimt og nedgørende, eller være uhøflig og grov. Men husker du at behandle dig selv mindst lige så godt. Let’s face it, dem du møder til festen ser du måske aldrig igen, og alligevel forsøger du at efterlade et godt indtryk. Men hvad så med dig selv, er du på samme måde over for dig selv ?  Det er trods alt et livslangt bekendtskab du har med dig selv, så det ville måske være en god investering at forsøge at gøre et godt indtryk.

imageDet kan måske føles bedere, for en lille kort stund, at høste anerkendelse, ros og beundring fra andre. Måske er det også derfor vi bruger så meget energi på at gøre et godt indtryk. Men i sidste ende hjælper det sjældent i længden, hvis du aldrig opnår din egen anerkendelse. Hvis du aldrig roser dig selv, eller beundrer dig selv. Ofte sker der nemlig det, at vi forsøger at please andre i forsøget på at gøre et godt indtryk. Vi gør alt det vi tror andre vil sætte pris på, men i forsøget kommer vi måske væk fra os selv og den vi i virkeligheden er.

Du må gerne gøre alt det du dagligt glæder andre med, for dig selv. Du må gerne indrette dine omgivelser med alt det du elsker, købe det tøj du holder mest af. Lave det der gør dig glad. Du må gerne sige ja, når du mener det og nej når du ikke har lyst. Det eneste du behøver gøre, er at spørge dig selv, og mærke efter hvad der er det helt rigtige. Forestil dig hvordan det lille frø du satte i jorden i foråret vil spire og gro, så snart du passer og plejer det. Det er også det der vil ske med dig, og så behøver du pludselig ikke anstrenge dig for at forsøge at gøre et godt indtryk. Det kommer helt af sig selv, når bare du husker at være god ved dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *