Har jeg ret når jeg antager, at du måske går og rumsterer rundt med et eller andet “problem” du ikke lige kan se dig ud af ? At du søger en form for løsning på noget, men endnu ikke helt har fundet svarer. Jeg gætter på, at jeg har ret. For det første fordi det er den vej jeg har gået, og det formentlig er det du er blevet draget af her på min side. For det andet, fordi utrolig mange mennesker netop sidder i denne situation. Det er bare de færreste der har modet til at gøre noget ved det. Men jeg tror på, at du rummer styrken til det, ellers havde du sku ikke siddet her på min side.

Jeg har også siddet der selv. For det er sådan vores samfundsnorm er bygget op. At vi skal passe ind, please andre for at føle os accepteret og fordi vi som menneske har behov for kærlighed, omsorg, nærvær og accept som det flokdyr vi i bund og grund er. Men bare fordi vi føler et behov for kærlighedstelationer og kontakt med andre mennesker, betyder det altså ikke nødvendigvis at vi skal tilsidesætte vores egne behov for at opnå det.

Hvis du søger de dybe kærlighedsrelationer i dit liv, så dukker det altså først op, i det øjeblik du står stærkt i dig selv, og kan rumme hele dit væsen. Ellers bliver det bare en halvlunken og falsk version af dig selv du sender ud, og derfor også det du modtager. Det er de vise ord i alle kærlighedsrelationer, det her. Så hvis du endnu ikke har fattet hvor mange guldkorn du finder her på min side, så er det altså nu du skal spidse ørene. For uanset hvor mange skønne kærlighedsrelationer du så formår at trække ind i dit liv, så vil det ALTID afspejle der hvor du selv er, i dit liv. Hvem fanden ønsker ikke mere kærlighed i sit liv ? Det er det smukkeste samspil mellem to mennesker, ever. Men jo flere uforløste ressourcer du selv render rundt med i dit liv, gør det samme sig gældende i det menneske du tiltrækker. Så har du brug for endnu en reminder om, at du endnu ikke er der hvor du hører til, i form af konflikter, uoverensstemmelser og følelsen af sorg. Eller er det tid til at steppe op, i dit liv, så du omsider kan mødes med den din sjæl længes efter.

Hvorfor nøjes med noget, der kun er halvdelen af det vi gerne vil have ? Hvorfor tro, at bare fordi vi får opfyldt nogle af vores inderste ønsker, må gå på kompromis med nogle andre ? Nope, jeg fatter det sku ikke helt. I min verden ville det svare til at jeg kun havde købt den ene af det par sko jeg forelskede mig i nede i skobutikken. For nu havde jeg både fundet den fedeste farve jeg drømte om, det lækreste materiale, de var mega smukke i formen, og sad bare perfekte på min fod. Hvad skulle jeg lige bruge bare ‘en sko til ? Humpe mig gennem livet, med den smukkeste sko på den ene fod, som altså ville være gudeskøn når jeg altså bare stod stille med siden til. Mens jeg resten af tiden ville gå nogle meget mærkelige skridt, måske få ondt i lænden pga højdeforskellen og snavs mellem tæerne på den nøgne fod. Så ville jeg fandme hellere være fri.

Så lad mig lige høre, hvad er det du går og rumsterer rundt med, i dit liv ? Hvad er det for en følelse af, at der er noget der ikke lige helt hænger sammen, i dit liv lige nu ? Jeg skal nemlig sige dig, jeg har endelig fundet ud af, hvad det er der giver mening for mig at “rumstere” rundt med. Og lad mig bare være total ærlig og sige, at der er INTET rumsteren i det længere. Det er følelsen af alt det jeg er skabt til, den dybeste mening, genkendelse og forløsning på det dybeste plan. En følelse af frihed så stor, at jeg føler jeg har givet slip på alt uro, støj og larm i mit indre. Derfor kunne jeg også godt tænke mig at hjælpe dig. Så hvad er det lige jeg kan hjælpe dig med ? Og husk endelig at dele dette, så kan du nemlig også være med til at vi sammen får  hjulpet andre i samme situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *