Hvad nu hvis ?

Hvad nu hvis hver eneste dag, var en ny dag ?

Nye muligheder, en ny chance for at starte forfra, en ny begyndelse, et nyt liv ?

Hvad nu hvis du i dag, ikke længere behøvede at leve et liv i dine gamle begrænsninger. Kunne starte med at skabe alt det du går og drømmer om, uden at lytte til den stemme der fortæller dig at det ikke er muligt. Hvad nu hvis ALT er muligt i dag ?

Det er pludselig muligt at skabe det liv du går og drømmer om. Du behøver ikke længere at fortælle dig selv at det ikke er muligt, og at du ikke er i stand til at skabe det. Du behøver ikke længere fylde dit liv med negativ energi, og gøre alt det du ikke har lyst til. Du behøver ikke længere gå på kompromis med dig selv, men kan gøre alt det du vil; Spise alt den mad der giver dig energi og velvære. Trave en lang tur i skoven, ved havet eller rode rundt i haven uanset “såkaldt” dårligt vejr eller andre dårlige undskyldninger. Købe lige præcis det lækre tøj, interiør eller oplevelser du konstant går og sukker efter. Springe på et kursus, en ny uddannelse eller til det foredrag du kan mærke trækker voldsomt i dig, fordi du ved det kan forandre dit liv. Tage en time, en dag eller en uge ud af kalenderen, og bare hygge med dig selv eller familien, uden nogen særlig dagsorden, to doo liste eller forældede regler om hvad du burde. En hel dag uden at hakke eller brokke dig, over både dig selv og andre. Få gjort alt det, du ved du gerne vil have gjort, men i stedet går og overbeviser dig selv om, er for hårdt, for tidskrævende, for uoverskueligt, for dyrt, eller vækker en stor frygt i dig.

Du kan fylde din dag med troen på, at alt er muligt, ved blot at erkende, at du er primus motor, og er i stand til at skabe det selv.

Du har chancen, hver eneste dag, til at starte, lige nu. For du bestemmer selv over dit liv, og alt hvad du vælger at lukke ind i dit liv vil skabe den dag – i dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *