Hvorfor er det lige, at jeg ikke er lige så god til “det” som hun er ? Hvordan kan det dog være, at det virker som om hun altid har så let ved at få det “hele” til at fungere, når jeg inderst inde føler jeg må kæmpe hver eneste dag, bare for at få mit liv til at hænge nogenlunde sammen ?

Kunne det i virkeligheden være dig der lød sådan ?

For hvad er det dog “hun” kan, som du ikke kan ?

Seriøst, jeg har svaret på alle dine frustrationer, lige her.

Det er nemlig lidt lige som måden de fleste desværre indretter deres hjem på. De ser lækre ting hos bekendte, i butikker eller labber samtlige boligmagasiner i sig som inspiration. Derefter går de ud og kopierer det der ser mest lækkert ud. Men ved du hvad ?

Du kan desværre ikke bruge det til ret meget, hvis du vil høre min ærlige mening.

Den lækre sofa du måske har set. Hvordan kan du vide, om den passer til dig og dit liv, hvis du ikke først har mærket på den ? Siddet og måske også ligget i den ? Fundet den helt rigtige farve, form og det materiale der gør dig glad ? Hvis du kun vælger den ud fra udseendet eller fordi den af andre er blevet vurderet som smart og moderne ?

Ville det i virkeligheden ikke svare til, at du gik ud og valgte den partner du skulle tilbringe dit liv sammen med, udelukkende ud fra hans udseende eller fordi han bare var “smart i en fart” ? Hvor stor tror du lige sandsynligheden for det perfekte match ville være, hvis du skulle vælge udelukkende ud fra disse kriterier ?

Hvis jeg vidste, at jeg måske skulle leve hver eneste dag i de næste mange år med mit valg, så ville jeg i hvert fald være meget mere omhyggelig med mit valg. Jeg vil sku have følelsen af stor værdi, uanset hvad det var jeg valgte at lukke ind i mit liv. Jeg har sku da fortjent det bedste jeg kan få, hver eneste gang. Jeg insisterer på top kvalitet, hver gang jeg vælger at investere i mig selv. Ellers går det nemt hen og bliver lidt ligegyldigt, i hvert fald for mig.

Tilbage til alle frustrationerne. For er det i virkeligheden ikke det du går og forsøger dig med, for at få tingene til at lykkedes, for at føle dig lige så god og få det hele til at hænge sammen ? Render rundt og forsøger at kopiere “hende”, og måske også en masse andre. Lytter til alle andres gode råd om hvad du burde gøre, og lytter til hvad andre har gjort i lignende situationer ?

Seriøst, du finder aldrig svaret der, i alle dine omgivelser. Ligesom du aldrig finder den helt perfekte sofa ved bare at kopiere det alle andre gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *