Så lykkedes det endeligt, at finde min grønne farve. Efter endnu et forsøg, og endnu fem grønne farveprøver.

Gennem de sidste mange måneders søgen, i hele farveregisteret, efter netop de farver der passede til mig, har jeg nemlig erfaret, at jeg er super god til meget mørke farver. Pastelfarver er bare slet ikke mig, med mindre de sættes i kontrast til meget mørke farver og de stærke farver påvirker mig så meget, at jeg lyn hurtigt bliver træt af dem igen. Så da jeg blandt den ene af de fem grønne farveprøver, der denne gang var en del mørkere end de sidste, forelskede mig i den mørkeste af dem alle, var det også kun den ene farve jeg fik malet en lille prøve af på væggen, inden jeg besluttede mig.

De mørke farver er med til at støtte de feminine kvaliteter. Som mørket, der hjælper os med at stille det indre ur, så vi kan sove godt om natten. Så hjælper de os med at slappe af og finde hvile og ro. Efter en arbejdsdag, hvor vi har været meget aktive, efterfølgende handlet ind, hentet børn og måske ordnet forskellige dagligdags gøremål, så kan det være en hjælp til at få dig til at finde ro igen. Ro til at nyde resten af dagen med familien, uden at du bliver ved med at stresse rundt. Ro så du føler dig afslappet og har let ved af falde i søvn når du skal sove, og dermed bidrage til en bedre nattesøvn. Selv om vi er kendt som et folk der elsker vores bolig som meget lyst. Så har vi altså også brug for mørket for at finde balance. For lige som vi bliver alt for rolige, dovne eller ligefrem går i stå som deprimerede når mørket tager for meget over. Så vil for mange lyse og hvide flader altså have den modsatte effekt, og i værste fald gøre os stressede.

Min baggang før
Min baggang før

 

 

 

 

 

 

 

Min baggang før. Med hvide skabe, hvide klinker på gulvet, hvide vægge og døre. Ikke megen mulighed for en masse indretning, da der i rummet, ud over de viste tre døre er bagdøren samt dør ind til køkkenet. Desuden bruges rummet til vasketøj, og bordet over vaskemaskine og tørretumbler skal være til at arbejde ved.

Min baggang efter
Min baggang efter

 

 

 

 

 

 

 

Min baggang efter. En helt fantastisk dybde der opstår i rummet nu, med den mørke grønne farve på væggen. Samtidig træder de hvide døre, paneler og loftet helt anderledes elegant frem.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *