Hjem for sjælen er min passion. At indrette hjem for sjælen, skabe et hjem hvor du kan være dig selv, og som støtter dig i din passion, dine ønsker i livet. At indrette et hjem der skaber dynamik, nærer din sjæl, og hjælper dig med det liv du ønske at leve, det er min passion. Farver, materialer, teksturer og mønstre giver liv til dit hjem. Blomster, planter, lys og forandring skaber energi. Men ofte har vi selv svært ved at skabe de forandringer der skal til. Vi bliver opslugt af hverdagen, vores job, daglige gøremål og familien, ja livet, som jo naturligvis skal leves. Men hvis glæden pludselig forsvinder lidt i hverdagens autopilot, så er det de færreste der har overskud til at rulle ærmerne op, og skabe de forandringer der skal til for at komme videre. Måske har vi ikke overskud til at få klaret huskesedlerne. Måske begynder vi at sløse lidt med ting vi skal have gjort, rod der hober sig op og aftaler der ikke bliver overholdt eller glemt. Vores egen sundhed og pleje der måske langsomt bliver slækket mere og mere på. Sådan starter en ond cirkel af uhensigtsmæssige beslutninger og handlinger, og til sidst kan vi slet ikke overskue hvor vi skal begynde.

Jeg er desværre ikke i stand til at ændre dit liv. De omgivelser du befinder dig i, er ofte et meget præcist billede af dit liv som det leves lige nu. Handlingerne og de beslutninger der skal træffes er du nødt til at træffe selv. Men ofte kan det være en hjælp at blive hjulpet på vej. En der igennem andre briller ser på dit hjem, og samtidig har en masse gode forslag til hvordan du kan hjælpe netop de forandringer du ønsker på vej.

 

Et hjem med det du elsker.
Et hjem med det du elsker.

Jeg elsker at bladre i smukke boligmagasiner, men mener også, at et hjem bør afspejle den du er, og det liv der skal leves. Dit hjem bør indrettes med udgangspunkt i de ting du elsker mest. En speciel farve, et arvestykke eller et maleri. Derefter er det enormt vigtigt, at vi ikke indretter vores hjem, uden at tage hensyn til den stemning vi ønsker i et specifikt rum. Når vi feks ønsker at lade op og samle kræfter til næste dag i soveværelset, nytter det ikke noget, hvis rummet ikke giver dig følelsen af ro og afslappelse når du træder ind i det. Hvis du indretter det fyldt med signalfarver, der får dine sanser til at råbe “vagt i gevær” hver eneste gang du træder ind, vil ikke støtte dig i en nærende og rolig søvn. Ofte er det ganske få ting der skal til for at skabe en stor effekt. Det handler i langt større grad om at finde det helt rigtige for dig. Det er det der er min passion. At hjælpe dig, der hvor du befinder dig i dit liv, med at skabe de forandringer du drømmer om og løsne op for stagnerede problemer. At hjælpe dig med at finde de ting du er passioneret omkring, så du får mere energi ind i dit liv. Et liv med passion, drømme og dynamik skaber energi. Energi i dig, der vil gøre hverdagen lettere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *