Når jeg som Happy Home Therapist arbejder i et hjem, handler det rigtig meget om energien i dine rum. Uanset om du ønsker dit hjem indrette efter Feng shui’s harnoniserende principper eller ej, så handler det først og fremmest om at skabe god energi.

Feng Shui er et enestående redskab til at hjælpe med at løsne op i eventuelle problemstillinger i dit liv. Da hjemmet ofte kan ses som et spejlbillede af dit liv. Har du feks problemer med økonomien eller kærligheden. Så vil der ofte, i det område af baguakortet, som er det redskab der benyttes i Feng Shui, være stagnation, rod, eller misligholdte ting i det tilhørende område i dit hjem.

Men dit hjem bør altid kunne nære dig energimæssigt. Det er her du skal samle kræfter efter en stresset arbejdsdag. Det er her du skal rekreere efter sygdom eller svære livsperioder. Dit hjem skal rumme kærlighed og omsorg, lige som dine forældre, bedsteforældre og andre nære familiemedlemmer tog sig af dig mens du voksede op. Her må det gerne føles som en omgang sanselig epo der løfter dig op. Du skal skabe et sandt univers af omsorgfulde og kærlige oplevelser, der passer til dig, og det der støtter dig i det liv du ønsker at leve.

Uanset om du ønsket dit hjem indrettet efter Feng Shui eller ej, så er det aller første jeg kigger på, hvordan energien er i dit hjem. For at der overhovedet kan være god energi i dit hjem, må energien kunne finde frem. Som at lokke energien hen til dit hjem med et smukt  indgangsparti. Alle dine ting udsender en form for energi, positiv eller negativ. For mange negative energier vil også påvirke dig negativt, og gøre at du selv fremtræder mere negativ.  Så er dit indgangsparti smukt og kan energien komme frem. Har du et anonymt og intetsigende indgangsparti eller et smukt navneskilt, god belysning og skønne blomster.  Eller er det fyldt med rod, ligegyldige ting eller visne blomster.

Indenfor i dit hjem er det lige så vigtigt, at energien kan komme rundt. Det nytter ikke noget, at du skaber smukke omgivelser ved din hoveddør, hvis energien ikke kan komme videre rundt. Lige som energien ikke kan komme videre, så påvirkes du også selv negativt, hvis du  mødes af rod og kaos som det første i dit hjem. Alle gangarealer skal være uden forhindringer, og du skal kunne komme let og uforhindret omkring i hele dit hjem. Samtidig bør de ting du bruger i det daglige være lette at finde i løbet af kort tid.

Også alle dine ting rummer en energi. Det du elsker højt, vil vibrere med en høj energi i dit hjem, og har du ting du egentlig ikke bryder dig om, vil de vibrere med en meget lav energi, og i værste fald dræne dig for energi. Bare tænk på en eller anden dum lille ting, du længe har haft på to doo listen, men endnu ikke prioriteret at bruge tid på. Hver gang det fanger dit blik, vil du irritere dig over, at det stadig står og kræver din tid. Måske er du oven i købet efter dig selv, fordi du endnu ikke har fået det gjort. Få det nu fixet, er der vist en reklame der siger. Du behøver ikke have ret mange af disse ufærdige projekter hængende over hovedet, før det kan påvirke dit humør i det daglige. Tænk på alt den tid du kunne spare på irritation, hvis du bare fik det klaret.

Har du haft en spændende dag, omgivet med skønne, inspirerende og glade mennesker, så vil det også helt automatisk smitte af på dit eget humør og glæde. Hvis du nu overførte dette til dit hjem og dine ting, så ville dit hjem kunne inspirere og glæde dig på samme måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *