Har du nogen sinde prøvet at kigge på billeder af dig selv? Fra en fest, et selvskab eller andet. Hvor du bagefter har siddet og tænkt, så jeg virkelig sådan ud? Måske var det kjolen, der ikke lige var så smuk, ynglingsblusen så måske lidt mere forvasket ud eller den røde læbestift du havde købt på en shoppetur fik dig til at se bleg og syg ud. Du viste måske egentlig godt, at kjolens snit ikke lige var det bedste til dig, men den var hunde dyr, så bruges, det skulle den i hvert fald. Blusen du godt vidste burde kasseres, men du havde bare været så glad for den? Eller læbestiften du købte fordi en veninde så død smart ud med den, men godt nok var meget mere mørk end dig. Vi ved det egentlig godt, men alligevel…
imageDet samme gælder sig tit med vores hjem. Har du prøvet at tage et snapshot af dit hjem, og set det lidt efter i sømmene. Selv om vi egentlig godt ved at reolen er proppet med lidt for mange ting eller planten i hjørnet ser halvvissen ud. Så kan det visuelle indtryk gøre tingene meget mere tydelige. Vi ser tingene på en helt anden måde, når det pludselig er fastmejslet for vores øjne, sort på Hvidt. Så prøv det, tag et par snapshots af dit hjem. Nogle gange springer problemerne i øjnene på os med det samme, eller vi bliver måske overraskede over, hvor fint det egentlig er.
Gem endelig dine snapshots af dit hjem. Beslutter du dig for at lave ændringer, er de skønne at have bagefter til sammenligning, så du kan se hvor stor en forandring du har skabt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *