Den syvende gode grund til, at du bør optimere dit hjem er, at dit hjem kan begrænse dig i at nå dit mål og dine drømme, hvis det ikke stemmer overens med det du i virkeligheden drømmer om.

imageI det øjeblik vi bliver mere bevidste om hvad det helt præcist er vi ønsker os, hvilke drømme vi går rundt med og hvor vi gerne vil hen, jo bedre bliver vi til at manifestere det. Det lyder måske lidt kedeligt, hvis du er typen der tager tingene lidt som det kommer, men det handler ret meget om planlægning. Det handler om at gøre det ret klart, hvad det helt præcist er du drømmer om, og hvad det helt præcist kræver af dig, at nå der hen. Hvis vi aldrig gør os klart, hvad vi må gøre, og handler, men blot sidder ventende med hænderne i skødet og håber på, at drømmen tilfældigt finder vores hoveddør, så er der med stor sandsynlighed chance for at det aldrig sker.

Vores hjem er det billede vi ser af vores liv, hver eneste dag. Det må gerne støtte os i at nå vores mål, minde os om hvor vi gerne vil hen, inspirere os og give os masser af energi til at fortsætte mod målet. Specielt fordi drømme ofte kan blive skubbet lidt af vejen midt i hverdagen med konflikter, pligter og alverdens opgaver. Bare det at få 5 minutters ro til at tænke selv, kan ind imellem være lidt af en udfordring. Det giver også sådan en dejlig følelse at gå rundt i dit hjem, med alle de der skønne drømme i erindringen. Det giver smil på læben, mere blod på tanden og sommerfugle i maven. Specielt når man så endelig har nået et mål, og kan høste sin egen ros og anerkendelse. Det føles rart at have nået et mål der er helt dit eget, for du behøver ikke andres rosende ord for at det føles rigtigt. Det kan mærkes helt ind i din sjæl, der måske oven i købet har længtes lidt efter at du har gjort noget, bare for din egen skyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *