0 comments on Fed Mohair

 1. Det gør mig glad i låget, og jeg bliver fuld af energi af at se den kæmpe forandring, der er sket, med så få midler.
  Tak for hjælpen. Du er så god til at se, hvad der skal til. 🙂

 2. Du skaber selv forandringerne med de ting du allerede har, bla derfor det giver så fantastisk resultat, glæde og energi. Jeg er bare “budbringeren” der kommer med forslag og muligheder, det er min passion.

 3. Godt indlæg! Var lige på udkig efter lidt tips og dit indlæg kom frem:)

  Synes der er rigtig mange der ikke gør sig de rigtige overvejelser inden de maler deres rum. Jeg synes ofte jeg oplever at komme ind i rum, hvor jeg bliver nærmest stresset af farvevalgene.. Kan godt være det er mig der er sart:)

  Man kan faktisk komme ret langt med diverse værktøjer du kan finde online. Tjek fx denne her farvelælger: http://www.10-4.dk/farvevaelger/picker – har selv brugt den flere gange inden jeg skal i gang med et malerprojekt..

  Har også et udvalg af fede infografikker liggende til inspiration – hvis du vil have lidt links til dem 🙂

  Mvh,

  Mulle

  • Tak Mulle😊
   Syntes bestemt ikke du er sart. Vi reagerer alle forskelligt på farvestimuli, og nogle har bare et mindre følsomt nervesystem, eller er måske blevet lidt for hårdhudet til at kunne mærke forskel. Jeg bruger efterhånden altid min intuition når jeg vælger farver. Jeg kan sagtens blive inspireret af flotte billeder, men i sidste ende vælger jeg efter min fornemmelse, det er det der i sidste ende har givet mig de aller bedste resultater.

  • Hej Søs. Den mørkeblå farve fik jeg specialtonet, så har ikke noget navn/kode. Men blandingsforholdene hedder BD032.5 HT049.5 SSO35.5 BS015.5 FS003. Malingen var fra LADY Pure Color fra Jotun i glans 1, en hel mat maling. Den havde et næsten koboltblå skær i dagslys i mit rum, så jeg valgte at ændre den til “deco blue” også fra jotun i glans 1, da det andet blev lidt for “blåt” Du kan evt. se forskellen i indlægget fra 10. November 2015. God fornøjelse 😉

  • Kære Laila
   Det bliver forhåbentlig en mulighed på et tidspunkt. Men lige nu ligger der desværre ikke noget planlagt.

 4. Hejsa og Godaften,
  Interessant læsning,spændende
  Skal afprøves indenfor lejlighedens muligheder og begrænsninger 😂
  Ved ikke om nogen har stilt dette spørgsmål før, mén hvilke Feng Shui farver foreslåes til badeværelser -toilet /-bad -rum????
  Vh. Kirsten Konggaard

  • Kære Kirsten
   Tak, glad for at det kunne inspirere. Jeg syntes personligt, når det gælder et rum som badeværelset, at du bør vælge farver der giver et smukt skær op imod huden. Rummet må gerne afspejle selvkærlighed, da det ofte er her vi kan være selvkritiske overfor vores krop og selvbillede. Jeg er personlig ret vild med kombinationen af rosa/blommefarvet, og har brugt det en del i både badeværelse og soveværelse. Ellers er alle farver der ligger tæt på hudens naturlige farve som regel et sikkert valg, altså alle nuancer af rosa, beige, latte mm. Jeg kan godt lide at bruge en mørk kontrast til de lyse nuancer, jeg syntes det giver mere vibration og dybde til farverne, men det er helt sikkert en smagssag. Mvh Didde 😊

 5. Hvordan gør man hvis dette område nærmest ikke eksisterer i ens lejlighed og kun med en lille væg i en lille entre?

  • Hej Jeanett
   Du kan trække området ind, ved at bruge den/de vægge der støder op til det manglende område.
   Eller, du kan lægge baguakortet over et enkelt rum, og så arbejde med det enkelte område der.
   Didde 😊

 6. Et helt igennem godt skriv…lige hvad jeg havde brug for i øjeblikket 🙂 af hjertet tak 🙂

  • Hvor lyder det bare fantastisk Jette, det er jeg virkelig glad for. Der findes ikke noget skønnere, end alt det vi husker at gøre for os selv 💜

 7. Hej
  Jeg er i tvivl om hvordan baguakortet skal vende, idet jeg har 2 indgange. Vi bruger bryggersindgangen. På forhånd tak og hav en god dag.
  Vh Diana

  • Hej Diana
   Jeg ville altid placere baguakortet ved hovedindgangen, det er der energien er stærkest. Dog kan det, at man altid går ind ad bagindgangen medvirke, at man ikke får det optimale energiflow med sig videre ind i boligen. Men det må være en vurdering ift hvordan energien føles når du opholder dig i din bolig. Hvis det føles som om man bevæger sig meget i modvind, kan man med fordel forsøge at benytte hovedindgangen så ofte som muligt. Der kan også være faktorer som placering af de to døre samt dit udendørsområde, der kan afgøre, om det er den ene eller den anden dør man bør placere baguakortet efter.

   Mvh Didde

  • Jeg syntes altid det først og fremmest handler om hvordan man har det, i det enkelte livsområde.
   Hvis alt er godt, er der ingen grund til at skabe en masse forandringer.
   Hvis man derimod ønsker at forbedre det enkelte område, er det det samme der “virker” uanset hvilket rum området ligger i.
   At vi føler os sunde og raske, samtidig med at vores omgivelser signalerer sundhed, som feks sunde, grønne planter. På badeværelset kunne det også være det du bruger til at pleje dig selv og din krop. Måske lidt wellness-stemning, friske blomster eller dufte, hvis man kan lide det.
   Vores sundhed hænger også sammen med hvordan vi behandler os selv. Den kost vi spiser, det vi gør for os selv, der gør os glade og alt det vi måske glemmer at sige “nej tak” til.

   KH Didde

 8. Jeg hørte det her råd med røde planter i det Venstre fjerne område for længe siden og inden jeg overhovedet hørte det havde jeg sat 3 planter derind som alle er lilla/røde plus alt mit heste udstyr er i det rum. Men jeg kunne godt rydde op i rummet for bedre flow…

  • Det er altid en god ide, at fjerne alt det der ikke helt matcher med det man “gerne vil” først.
   Så kan man i princippet tilføre nok så mange skønne ting til et område, der ikke helt kommer til sin ret, hvis området allerede er fyldt med ligegyldige ting man ikke holder af.
   Jeg anbefaler altid at man fjerner ALT det man ikke elsker højt – så kan man naturligvis have ting man har af nødvendighed, og som man på sigt måske kan arbejde på, at skifte ud.
   Men det er altid en god ide at rydde op, men også at skabe godt flow ved at have ting i området, der skaber en god energi for dig.

   KH Didde K