Så blev det endelig mandag igen, en helt ny uge at tage hul på. For sidste uge har godt nok budt på flere spændende overraskelser. Ikke nok med at vækkeuret svigtede mig hele tre gange i sidste uge. Det er aldrig sket før, jeg plejer bare at skifte batteri, og så virker det igen. Heldigvis, så kører mit indre ur altid på sommertid, og helt siden da jeg stadig boede hjemme, vågnede  jeg altid senest kl 7 i weekenderne, samme tid som min far. Det giver så desværre lidt bagslag når jeg kommer alt for sent i seng, for jeg sover sjældent længere af den grund. Ikke så mærkeligt at mit system brokkede sig gevaldigt, da jeg i en længere periode havde mange nattevagter på sygehuset, jeg kunne ikke, og kan stadig ikke sove om dagen, med mindre jeg er rigtig syg. Sjovt nok har jeg fået en søn der heller ikke sover længe, selv om han var længe oppe både til jul og nytår.

imageI samme uge fik jeg et afbud fra min frisør, der var blevet ramt af sygdom, hvilket er første gang i de ti år jeg har brugt hende. Det var godt nok bare til en omgang farvning af vipper og bryn. Men siden jeg var gravid, bruger jeg meget sjældent make up til hverdag, og jeg føler mig sku lidt bleg uden.

Senere på ugen præsterede jeg at starte bilen op, mens junior og jeg lige skulle skrabe sne af ruderne, inden vi skulle køre. Uheldigvis havde jeg fået låst bilen, og vi stod pludselig ude i sneen, med en låst bil. Heldigvis havde jeg ikke lagt mobilen på sædet i bilen, men i min jakkelomme. Så vi kunne ringe efter hjælp med at komme ind i huset efter ekstranøglen til bilen. Junior syntes det var genialt, han var overhovedet ikke bekymret for, om vi nu måske kom for sent i børnehaven, men lykkelig over, at han kunne lege lidt ekstra ude i sneen indtil vi kunne køre. Jeg kunne glæde mig over, at det var første gang nogensinde, jeg havde gjort noget så dumt.

Heldigvis, har jeg lært at sige pyt, lært at tage den med ro og bare lade det ligge. Uanset hvor irriterende, åndssvagt eller dumt det føles, så kunne jeg have valgt en uge, hvor udgangspunktet for hele dagen havde været negativt, hvis jeg var gået dybere ind i irritationen, eller hvilken som helst anden følelse der måtte opstå. Uanset hvad der er sket, så er det udenfor min magt at ændre, så det ville være fuldstændig meningsløst at lægge mere energi i det. Så blev det nemlig mandag igen, og en helt ny, fantastisk uge at tage hul på, formentlig med nye spændende overraskelser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *