Jeg har besluttet mig for, at give dig mine 10 bedste grunde til at optimere dit hjem. Der ligger nemlig uendelig mange muligheder, ved at indrette vores hjem lidt mere bevidst. De fleste af os bruger jo tid og penge på at indrette os alligevel, så hvorfor ikke forsøge at få det aller  bedste ud af det.

imageDit hjem er faktisk det sted, hvor du helt selv kan bestemme, uden chefens mening. Uden at du behøver investere i de nyeste modeluner magasinerne viser, eller uden at lade dine forældre bestemme. Det er ene og alene dit valg, og jo mere du vælger “dine helt egne valg”, jo bedre vil det føles for dig.

Jeg vil forære dig en grund af gangen, så du har mulighed for at vælge det, der tiltaler dig mest. Vi er alle forskellige, og derfor vil vi også have forskellige tilgange til det at indrette os. Noget virker måske ikke for dig, men så håber jeg, der er noget andet du syntes der giver mening. Nogle områder vil naturligvis lappe lidt over hinanden. Hvis jeg må citere lidt Feng Shui visdom, så er alt forbundet. Derfor kan man heller ikke helt adskille tingene, det hele hører sammen. Vi kan jo heller ikke adskille os selv fra universet, naturen eller andre mennesker. Det eneste du behøver er en grund der giver mening for dig, som du måske kan se vil kunne optimere dit hjem.

Jeg håber du vil følge med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *