Den første gode grund til, at du bør optimere dit hjem er, at dit hjem er dit slot, det er her du skal regere. Du er dronningen i dit eget hjem, og det er her du i alt din pomp og pragt skal udleve alle dine vildeste drømme. Hvis nu du virkelig var dronning, ville du så ikke bo i et virkeligt slot med guldmalede møbler, store blomsterarrangementer og tunge, lange brokadegardiner. Tænk bare på Dronning Margrethe og hvordan hun fremtræder som person, med hendes fornemme boliger, hendes påklædning og den måde hun taler på. Hun virker i hvert fald fuldstændig troværdig i forhold til hendes person. Hvis du ikke anede hvem hun var, men skulle gætte det ud fra hendes bolig, påklædning og tale, så tror jeg ikke du ville være ret meget i tvivl om, at hun havde en ret fremtrædende status.

imageNu er det desværre sjældent, at det lige er titlen som landets dronning der er indenfor rækkevidde når vi skal vælge erhverv. Så ligefrem at gå efter den titel er nok lidt over barren. Men derfor kan du jo sagtens omgive dig med ting der giver dig lidt af den fornemmelse, hvis det er det du drømmer om. Men det handler egentlig bare om at matche dine omgivelser lidt mere med det du går og drømmer om. Det kan ind imellem hjælpe dig lidt på vej, hvis du har et par personer eller berømtheder du ser op til eller beundrer og gerne vil sammenlignes med. Hvordan ville de bo ?

For nu at bruge vores kære dronning som eksempel igen, så har du måske set billeder fra hendes hjem. Du kender sikkert også til hendes kreativitet, hendes store kærlighed til kunst og det store talent hun har når hun designer bisbekåbe og julefrimærker eller udstiller “de vilde svaner” eller hendes egen kunst på Arken. Hendes påklædning er ofte kreativ og farvestrålende, og hvor har hun gennem tiden fået kritik for det. Men det hele passer ligesom sammen, og fortæller en sammenhængende historie om, hvem hun er. Det virker meget troværdigt, fordi det hele passer sammen, og hun ikke forsøger at være noget andet end den hun er.

Hvad er det for en vidunderlig gudinde der bor der inde i dig, hvordan ser hun ud, hvad gør hende aller mest glad og hvordan har hun lyst til at bo ? Hvis du kunne lade dit liv, din passion, dit job og dit hjem flyde sammen i et, hvordan skulle det så se ud for at du kunne leve din drøm ? Hvem siger, at du ikke kan være mindst lige så tjekket, som dit største idol, bare i din egen version . Det handler om hvad du vil, og at du får tunet så meget ind på det, at du omgiver dig med så meget af det der kan støtte og hjælpe dig til at leve det liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *