Jeg har lige fortalt dig om min rejse, lige fortalt om, hvordan jeg pludselig, i det der egentlig bare skulle være et uddannelsesforløb om at indrette et hjem ved hjælp af Feng Shui og elsk dit hjem principperne, også blev en rejse ind i mit indre. Helt ærligt, så var det også lige præcis det jeg kom efter.

imageÅret før havde jeg fulgt et 9 måneders onlineforløb udelukkende omkring Feng Shui og hvordan man indretter sit hjem ved hjælp af baguaområderne. Hvis du har fulgt med her på bloggen siden jeg startede, så ved du også, at jeg har fulgt interesseret med fra sidelinjen igennem mere end 10 år. Men af geografiske afstande syntes jeg ikke jeg havde haft mulighed for at fordybe mig yderligere. Under dette kursusforløb skete der pludselig en masse ændringer i mit forhold til mig selv. Da jeg undervejs i forløbet begyndte at arbejde med mit soveværelse, og fik skabt et rum hvor jeg kunne slappe af, nære min sjæl og være mig selv, så skete der noget helt fantastisk. Pludselig kunne jeg se magien, og jeg kunne se lige præcis hvor jeg havde behov for at bevæge mig hen. Derfor tog det mig også kun et sekund at beslutte mig for at tage Happy Home Uddannelsen, da det blev muligt.

At jeg samtidig med at jeg skulle finde endnu dybere ind i mig selv, skulle finde så fantastisk en gave som jeg har fået. At jeg skulle finde “hjem for sjælen” som mit eget, helt unikke univers, det havde jeg aldrig nogensinde drømt om. Der er nogen der kalder det at finde hjem, andre at finde sin passion. For mig handler det udelukkende om at have fundet det sted hvor jeg kan være 100% mig selv, hvor jeg altid bliver glad af at være, og nyder hvert eneste sekund. Uanset om det så er en klient der er lykkelig for nogle fantastiske forandringer jeg har hjulpet hende med at finde frem til, eller søde og kærlige smil på bloggen, så nyder jeg det, hver eneste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *