Jeg er ikke her, for at fortælle dig, hvordan du burde leve dit liv. Jeg er her, for at vise dig, hvordan jeg har valgt at leve mit eget liv.

Jeg er ikke her, for at fortælle dig, at du har fortjent at leve et liv uden løgne, blive behandlet ordentligt og blande dig uden om alle andres problemer. Jeg er her for at leve mit eget liv, efter mine egne standarder, på mine egne præmisser, med mine egne grænser.

Her er der ikke plads til løgne, i mit liv. Jeg ved jeg altid er ærlig, og derfor har jeg heller ikke plads til løgne.

Her er ikke plads til mennesker der ikke behandler mig ordentligt, i mit liv. Jeg ved jeg er et kærligt og omsorgsfuldt menneske, og derfor har jeg ingenting at bruge ukærlige mennesker til.

Jeg accepterer udelukkende at leve efter mine egne regler, i mit liv. Jeg er altid i stand til at navigere korrekt i mit liv, så længe jeg lytter til mig selv, så alle andres fordomme er fuldstændig ligegyldige.

Det er mine mål.

Med mine standarder.

På mit niveau.

Det jeg ved, jeg har fortjent.

Alt dette er mit.

Alt hvad du vælger ind i dit liv, er udelukkende dit valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *