Jeg havde kæmpet mig vej igennem alt det svære. Jeg havde stået stålfast fast på, at det var definitivt slut med at lade omstændighederne styre mit liv, mine muligheder og alle mine drømme. Jeg vidste præcis hvad det var jeg ville have, og intet kunne stoppe mig, før jeg var i mål.

Jeg havde kæmpet et brav kamp, og havde naturligvis vundet stort. For nederlag var ikke en mulighed for mig. Men kampen havde gjort mig træt og slidt alle mine energidepoter helt i bund.

Jeg sad tilbage med følelsen af, at der ikke var kræfter tilbage, til at nyde alle mine sejre. Hvad skulle jeg egentlig bruge dem til, hvis jeg ikke havde kræfter til at nyde resultatet. Det var jo hele formålet med mine kampe.

Formålet var at nå til det sted hvor jeg kunne være stolt og glædes over alt det jeg havde ændret. Formålet var, at finde en lettere måde at være i livet på, hvor jeg kunne være tilfreds med mig selv, fordi jeg vidste jeg havde truffet alle de rigtige valg, fra et sted dybt i mig, hvor alting gav mening.

Men kampen resulterede bare i endnu mere kamp. Alle krigene jeg kastede mig ud i, resulterede bare i, at der dukkede nye krige op. Det var ikke sejren i sig selv der var det vigtigste her. Det vigtigste var, at jeg var tro mod mig selv, og traf alle de valg jeg vidste var de rigtige for mig.

Men pludselig kunne jeg også se, at jeg ikke behøvede tage flere kampe. Pludselig kunne jeg se, at jeg ikke behøvede vinde flere krige. Jeg kunne under ingen omstændigheder trække en anden virkelighed ind i mit liv, før jeg begyndte at leve det. Leve et liv uden krige, hvis jeg ikke ønskede at møde flere.

Der var kun en til at stoppe alle kampe og krige, og det var mig selv. Jeg kunne bare gå min vej, når jeg ikke ønskede at deltage, og stadig træffe mine egne valg. Jeg kunne bare undlade at smide mere brænde på bålet, og i stedet smide det på min indre ild, og gøre alt det jeg brændte for. Jeg kunne begynde at leve et liv hvor min virkelighed bestod af ubesværede, lette og opløftende energier, fordi det var nøjagtig det sted og med det fokus jeg selv valgte at fokusere på.

Der var ingen andre end mig selv der kunne træffe det valg, og vide hvor jeg havde lyst til at befinde mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *