Nogen mente måske jeg var lidt for meget. Men hvem fanden har bestemt, hvor meget man må være ? Er der en øvre grænse for, hvor meget man må være, og i så fald, hvordan bedømmer man så det, hvor går grænsen, og hvem har i sidste ende retten til at sætte denne øvre grænse ?

Er man så ikke også lidt for snerpet, hvis man har så travlt med at sætte etiketter på alle andre, der spiller udenfor det mest “korrekte” reglement. Er man så ikke også lidt for meget rundt og pille i alle andre mennesker, der ikke har bedt om analyser og løftede pegefingre fra Gud ved hvem. Burde det ikke være helt lavpraktisk og logisk intelligens, at man lige tog sig af sig selv først ?

Hvad så med alle dem der er for lidt ? Er det så ikke lige så slemt at gå i et med tapetet ? Ikke turde sige sin ærlige mening, og i stedet rende rundt på en løgn. Være bange for at sige alt det andre måske ikke syntes om, men som man ved man selv elsker højt. Leve sit liv på andres præmisser, fordi man skal please alt og alle, og derfor ikke tør gå efter alt det man gerne vil have.

Hvorfor er det, at man ikke må have en sprudlende lyst og passion for livet, der nærmest som en magnet trækker en imod det man vil have, og ikke er bange for at sige nej tak til det lort man ikke gider.

Hvorfor er det, at man ikke må have en lidenskab og en indre ild for alt det man brænder for, og gå efter alt det man vil have, uden skyld og skam. Det er ligesom et biodynamisk og innovativt samfund, man kasserer sku da heller ikke alt det der kan bruges til noget, vel ? Havde vi kasseret solen alle de gange nogen havde brokket sig over varmen, så var vi for længst en uddød art, og havde aldrig forstået de ressourcer vi kunne skabe, ved hjælp af dens kraft.

Hvorfor er det bedre at lyve for at passe ind eller møde forståelse, i stedet for at tale sin egen sandhed. Jeg vil gerne have din sandhed serveret, pakket ind i en lille løgn, så jeg kan forholde mig til det, og fortsætte med at leve i den illusion jeg befinder mig i – det er nøjagtig det du får.

Hvorfor skulle man lade sig fængsle i en farveløs og trist verden, når den er fuld af farver, skønhed, magi og stjernestøv. Du bestemmer fuldstændig selv, hvor du har lyst til at placere dig.

Jeg vil laaangt hellere være for meget, og møde modstand, kritik og fornærmede mennesker resten af mit liv. End at slukke min egen ild, skjule mit eget shine og forsøge at servere mig selv i tålelige bidder, for alle. For jeg behøver ikke være der for alle, men jeg skylder mig selv, at være der 100 % for mig selv. Jeg er det unikke liv universet har skabt, præcis som jeg er. Nøjagtig lige som du er – så du kan begynde at leve dit liv, som det unikke liv, du er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *