Livet kan ind imellem føles som en test, hvor du føler du får serveret udfordringer, prøvelser og uønskede tilstande, du ikke selv har bedt om.

Livet kan føles som en uretfærdig kamp, hvor du konstant må kæmpe for alt det du gerne vil have til at lykkedes, i dit liv, og hvor intet føles at komme let og ubesværet.

Hvad vi måske ind imellem ikke helt har set komme, så får vi ofte nøjagtig det vi har gået og bedt om.

Vi har fokuseret på at elimenere mængden af udfordringer, prøvelser og uønskede tilstande. Men fortsætter ubevidst med at fokusere på det, også selv om vi inderligt drømmer om noget andet. Men stadig med vores fokus rettet mod vores udfordringer, vores prøvelser og vores uønskede tilstande.

Vi går stadig rundt med en konstant sværm af elendighed i vores tanker, hvorfra vi leder med lys og lygte efter svar, efter løsninger og efter nye muligheder.

De ligger bare aldrig der, midt i alt elendighed. De ligger ikke der, i den suppe vi i årevis har kogt på vores pinsler og alt det forfærdelige vi har dannet hele vores livsoplevelse ud fra. Der ligger ingen forandring i det velkendte, det fastgroede og alt det forfærdelige der er hændt os.

Men det gør der derimod i forandring, det gør der i nye positive drømme om en fantastisk fremtid. Det gør der i nye muligheder, det gør der i nye tilstande og det gør der i den nye livsoplevelse.

Den livsoplevelse hvor du ikke længere render rundt og opfatter dig selv som et offer. Det gør der i den verden hvor du ser nye muligheder i din fremtid, i stedet for begrænsninger fra din fortid. Et fokus på alt det du ikke har formået i din fortid, kommer aldrig til at skabe nye muligheder og omstændigheder i din fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *