Sidder du fortsat og venter på, at dit liv for alvor skal gå i gang.

Lige engang når du har tjent penge nok. Lige engang når du har fået energi nok. Lige engang når omstændighederne på magisk vis har forandret sig til det bedre.

En bedre bolig, en bedre løn, et bedre job, en bedre krop, en bedre mand, eller hvad du nu ellers render rundt og bruger som undskyldning.

For det bliver ALDRIG til andet, end undskyldninger, du fortæller dig selv. Det virker måske langt lettere at blive siddende på bænken, end at begynde at gå efter alt det du gerne vil have i dit liv.

Det kan måske virke langt lettere, at give alt eller alle andre skylden, i stedet for at skulle tage ansvaret for alt dit lort selv.

Dybest set kunne det jo være fuldstændig ligegyldigt. Hvis du foretrækker at blive siddende på bænken, hvis det føles lettere at være offer i sit eget spind, og ikke gøre en skid. Så er det fuldstændig dit eget valg. Så erkend dog bare, at du ikke orker at røre dig ud af flækken. Men hvorfor så fortsætte med at give alt og alle, formentlig indklusiv dig selv, skylden for det.

Hvis du derimod virkelig ønsker at forandre dit liv. Hvis du virkelig ønsker af skabe et federe liv. Så er der efter min mening kun ET sted at starte, og det er via sandheden. Det er derfor jeg ELSKER ærlighed og ærlige mennesker, så højt.

Det er det, der giver mig blod på tanden og styrken til, at forandre den virkelige sandhed. Det er det der bortvasker alle slør, og skaber et fuldstændig sandfærdigt billede af min virkelighed, således at jeg kan navigere korrekt, og ved præcis hvilken vej jeg skal gå. Det er det der gør, at selv om jeg i første omgang måske mærker frygt og usikkerhed omkring det ukendte. Så mærker jeg en anden vision der ligger og venter på mig, i min virkelighed. Jeg VED, at det er tilgængeligt for mig, i min egen virkelighed. Fordi jeg kan se det så klart, fordi jeg kan mærke det så tydeligt, og fordi mit hjerte på magisk vis åbner sig for nye muligheder, således at jeg kan mærke hvilken vej jeg skal gå.

Vel og mærket min egen sandhed. Det der virker som sandfærdigt og som det helt rigtige for mig. Det der vækker min begejstring og min indre ild. Der hvor jeg mærker det perfekte match, fyldt med kærlighed, skønhed og magi, for mig. Det er der, hvor alle andres mening, på magisk vis, forsvinder, som dug for solen på en varm sommerdag. Fordi jeg VED, at det er MIN sandhed. Fordi jeg VED det er det helt rigtige, for mig. Fordi jeg VED, at jeg er den ild der på magisk vis skal tænde det bål og få lortet til at brænde. Jeg er den drivkraft, der skal få magien til at ske, og uden min sandhed, ingen ild og derfor kommer lortet heller aldrig til at brænde, uden den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *