Vi vil gerne præstere vores bedste, hver dag som forældre, ægtefælle, på jobbet og i vores omgangskreds. Men hvis vi altid føler os udkørte og trætte, så lykkedes det sjældent.

Ved at skabe de omgivelser i dit hjem, der nærer dig og fylder dig op med energi. Så vil du kunne bryde den onde cirkel og skabe positive forandringer.

imageDesværre handler det sjældent kun om at flytte sofaen til et mindre aktivt område, eller skabe mere ro i dit soveværelse. Ofte kræver det samtidig at ændre gamle vaner og skabe nye. Hvis vi altid render rundt efter ungerne med karrekluden, hunser på ægtefællen, eller generelt bare tænker dårligt om os selv eller vores liv. Så vil vores opfattelse af livet være påvirket af alle disse ting, og forhindre os i at føle at vi helt lykkedes.

Ved at skabe positive forandringer i vores liv, kan vi skabe omgivelser der påvirker os så dybt, at vi skaber positive vibrationer.

Uanset hvor smukt, pænt og rent og funktionelt dit hjem er. Så vil du aldrig komme til at slappe rigtigt af i dit hjem, hvis det ikke føles trygt og rart. Du vil bruge alt din energi på at rende rundt, og forsøge at fjerne alt det som du tror forstyrrer dig i din ro. Børnenes rod, de forkerte møbler….

Men når du aldrig helt ind til sagens kerne, kan du rydde op, gøre rent, flytte rundt og købe nyt, uden nogensinde at blive helt tilfreds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *