Burde jeg i virkeligheden gå i kirke hver søndag og bede om syndsforladelse, for alle de bandeord jeg har sagt i løbet af ugen ?  Er jeg virkelig et aggressivt og uempatisk væsen, fordi jeg ikke gider høre på andres brok og negative beretninger, og siger fra ? Eller er jeg virkelig så dum, at jeg gider bruge mit dyrbare liv på at synke ned i andres fordomme, ulykkelige livssituation og manglende evne til at se positivt på deres eget liv ?

Vi skulle efter sigende leve i et frit land. Med ytringsfrihed og retten til at vælge selv.

Par bliver gift og skilt igen, efter at have lovet hinanden evig troskab til døden dem skiller. Folk vælger en partner fra, for at leve alene i ubegrænset frihed. Børn fra, for at hellige sig en karriere. Samt nærvær og autencitet fra, for at sidde og glo på filter-manipulerede og opstillede opdateringer på de sociale medier.

Der vises unge mennesker der knalder og drikker hjernen ud på TV. Samtidig med, at de unge piger er vokset op med mødre med så stort et selvhad til dem selv og deres krop, at de tror kvindekroppe skal være en tro kopi af Barbie. Og derfor ser sig nødsaget til at forme den med BOTOX og silikone. Mens fremtiden som en succesfuld og PLASTIC – FANTASTIC kvinde med bukserne på, formår at kastrere enhver maskulin mand, der på bedste vis til sidst enten render rundt i det perfekte hjem og indordner sig, eller render sin vej.

Når vores samfund, vores livsstil og hele vores eksistens har ændret sig så markant. Hvorfor fanden er det så lige vi stadig hænger fast i noget så banalt som bandeord, at sige fra, og at hvert enkelt individ rent faktisk er i stand til at tænke og træffe beslutninger selv ?

På godt og forståeligt dansk; PAS DIG SELV !!

Som i…

Pas dog på dig selv !

Tag dog ansvar for dig selv og dit eget liv !

Gør dog noget godt for dig selv !

Vær dog dig selv !

Og… Elsk dog dig selv !

DET er dit ansvar, og KUN dit. Ligesom alle andre hver især selv har ansvaret for deres liv. Tro mig, det bliver langt lettere at koncentrere dig om bare at tage ansvaret for dig selv, i stedet for at du skal rende rundt og tage ansvar for alle andre.

Du ved jo alligevel bedst selv.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *