For at være helt ærlig, så har jeg for første gang set sandheden i øjnene. Kigget mig selv dybt i øjnene, og kigget ind i mit inderste indre. Set på mig selv med helt nye øjne.

Jeg har set på MIG SELV !!!

Jeg har skrællet helt ind til skroget, og presset alt saften ud af citronen. Jeg har set mig selv som den jeg i virkeligheden er. Som at finde “the missing link”,  der pludselig kom i min besiddelse, og satte alt andet i mit indre på plads. Jeg kunne pludselig se mig selv i den reneste form, uden larm. Som at vende tilbage til den reneste, klareste og dybeste version af mig.

Jeg har set så tydeligt et billede af mig selv, at jeg ikke længere er i tvivl om hvem jeg er. Som en fortidig, nutidig og fremtidig version af mig, smeltet sammen, hvor essensen er nøjagtig den samme.

Det er som om stort set alt nølen i forhold til mine handlinger er forsvundet. Alt i mit hjem bliver pludselig vendt og drejet med nye øjne, og der hersker hverken tvivl eller sorg i forbindelse med at sige farvel eller tage afsked. Mine tanker føles så stærke, at der ikke er langt fra tanke til handling. Gode intentioner og “burde” er på magiske vis forvandlet til action. For det står pludselig soleklart hvad jeg ønsker at have nu, og hvad jeg i fremtiden ønsker at lukke ind. Det er overhovedet ikke svært at give slip på alt det der pludselig føles overflødigt, når jeg ved at det giver plads til noget langt bedre.

Jeg ved, at min største styrke og kraft, det er mig selv. Mine beslutninger, mine handlinger og mine valg. Det hele mærkes så tydeligt, med direkte forbindelse til min sjæl, og aldrig før har jeg følt det så klart og tydeligt, uden skyggen af tvivl. Men først i det øjeblik jeg lod alle udefrakommende begrænsninger, tvivl, meninger og fordomme slippe, kunne jeg gøre mig fri, og finde tilbage til mit autentiske jeg.

Jeg har slugt utallige bøger, kurser og uddannelser undervejs. Jeg har suget til mig, med alt min kraft, og ladet alt det der gav mening vokse og udfolde sig i mit indre, og ført aktuelle tanker til handling. Og jeg har bestemt tænkt mig at fortsætte. Opad imod endnu større bevidsthed, endnu mere autenticitet, glæde, power, passion og frihed til at være mig. Der er absolut ingen der ved hvem jeg er i min inderste, dybeste del af min sjæl. Men jeg ved det. Jeg kan nemlig mærke det, som den eneste ene. Der findes bestemt intet mere fantastisk at være. End lige her hos mig – det er præcis her jeg er beregnet til at være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *