Den glæde og det smil jeg altid har måtte høre for. Det er også det der gør, at jeg, i de øjeblikke den ikke helt er der, straks går “ud” og søger den. Den glæde, der altid ligger der et sted, i mit indre. Men også overalt i mine ydre omgivelser.

Det er bla derfor at det er så hulens vigtigt for mig, at jeg kun omgiver mig med det aller bedste, samtidig med at jeg ELSKER skønhed.

Jeg ved, at jeg altid, på et splitsekund kan vende tilbage i mig selv, og til det sted hvor det altid føles rart at være. Jeg ved, at uanset om jeg lister rundt i min have, laver mad i mit køkken, sidder ved spisebordet, ligger i min seng, går i bad eller sidder i min sofa, så er der altid noget der matcher op med den vibration af glæde, og øjeblikkelig får mig til at mærke den følelse igen.

Der er selvfølgelig intet galt med at gå rundt og surmule en helt dag, hvis det er det man har lyst til, det bestemmer man naturligvis helt selv.

Men jeg kender mig selv så godt, at jeg VED, at det er via den glæde, jeg føler mig mest lykkelig og levende. Jeg VED, at det er via den glæde, jeg føler mig mest kreativ, får lyst til at skabe nye ting, og sætte fut i hastigheden, så det sker på langt mindre tid. Jeg VED, at det er via den glæde jeg er aller mest taknemmelig, selv over de mindste ting. Et uventet kram fra mit barn, en udsprunget blomst, en liflig duft, en padde der hopper, en sommerfugl der svæver og så mig.

Det er nemlig også her jeg er aller mest taknemmelig, for mig. Det er herfra jeg kan elske alle mine sjove finurligheder og krøllede ideer. Det er herfra jeg kan se hvor fantastisk et væsen jeg er blevet skænket, og har fået lov til at opleve livet igennem. Det er her jeg kan mærke min indre ild og passion, lange rødder gennem mine fødder, vægtløsheden og en højere vision i mit indre, på en og samme tid. Det er magisk, og lige præcis her, alt magien opstår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *