Der var en gang, hvor jeg på et tidspunkt troede, jeg kunne blive helt færdig. Men det viste sig at være fuldstændig umuligt.

Jeg er nemlig sådan en, der hele tiden får nye ideer. Jeg er sådan en, der lige skal gå og flytte rundt på tingene, når der lige er noget der føles forkert. Jeg er sådan en, der kan anskaffe mig en ny pude, en ny dims eller male en ny farve på væggen, og så følger en kædereaktion af forandringer helt automatisk efter. Det kan jeg simpelthen ikke lade være med.

Men det handler egentlig heller ikke om at blive færdig, det har jeg for længst fundet ud af.

Jeg mærker alt energien omkring mig, og når jeg konstant forandrer mig, udvikler mig, udvider min bevidsthed og samler flere erfaringer og oplevelser i mit liv, så må alt andet naturligvis følge med. Ellers ender det enten med, at det ikke længere matcher mig, eller det påvirker måske den forandring jeg står foran, sætter tempoet ned, eller i værste fald, går det hele i stå.

Det er også en del af det jeg elsker så højt. Når jeg med bare få midler, en buket blomster, eller en omrokering af det jeg allerede har, kan få det til at spille max igen.

Jeg har ofte ryddet hele rum for alt, undtagen de største møbler, bare for at udvælge det bedste af det bedste, og placere det på nye, og spændende måder, efter en god omgang rengøring. Det gør simpelthen, at man straks fornyer energien i sit rum, uden at det kræver andet end nogle timer. Samtidig med at man får en fantastisk anledning til at undlade at sætte det man for længst er blevet træt af, tilbage i rummet. Så det kan få nyt liv et helt andet sted.

Det er også det jeg elsker aller mest ved at hjælpe klienter med at optimere deres eget hjem. Jeg kommer med energibrillerne på, og giver dem bla en helt ny fortolkning af deres ting, naturligvis ud fra deres ønsker, behov og energivibration. Men at se hvor glade folk bliver, når de finder ud af, at de allerede har alt det de har brug for, for at skabe et fedt hjem, der føles rart at opholde sig i, det er den skønneste oplevelse. Det giver også ofte et meget klart billede af, hvad det så er man virkelig gerne vil tilføre sit hjem, hvad man egentlig ønsker sig og har brug for.

Fordi vi ellers ofte går rundt med forestillingen om, at vi mangler uendelig mange ting, og slet ikke kan overskue hvor man skal starte og få økonomien til at række til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *