Et af de mest omtalte og berømte områder indenfor Feng Shui er nok Rigdomsområdet, for hvem drømmer ikke om at være rig og have penge nok til alt hvad man drømmer om. I forhold til hoveddørsprincippet indenfor Feng Shui, befinder rigdomsområdet sig i det fjerneste venstre hjørne af dit hjem i forhold til din hoveddør.

imageDesværre er det bare ikke altid nok at sætte rigdomssymboler, purpurfarvet eller dyrebare skatte i området for at blive rig. Det handler nemlig om meget mere end bare penge. Det handler også om dit forhold til penge. Klamrer du dig fast til dine hårdt tjente penge med følelsen af, at du aldrig har nok, så ændrer den følelse sig næppe, bare fordi du kommer til at tjene flere penge. Sløser du dine penge op på ligegyldige ting, så får du aldrig den opsparing du drømmer om.

Rigdom handler trods alt ikke kun om penge. Det handler måske også om frihed til at kunne gøre det du gerne vil, være sund og rask så du har energi til det. Økonomisk frihed til at kunne købe ting og oplevelser du drømmer om. At have følelsen af, at du har alt det du behøver i livet, at du har nok.

At skabe et sted i dit hjem hvor du bliver mindet om rigdommen i dit liv, vil helt sikkert kunne hjælpe dig. Men hvis du ikke handler i overensstemmelse med det du ønsker dig, så sker der måske ikke ret meget. Bankbogen bliver aldrig fyldt hvis du ikke lægger lidt til side. Alle de penge du sparer op, bliver aldrig til oplevelser eller ting du drømmer om, hvis du ikke tør bruge dem. Det kræver handling at skabe forandring, og intet er så effektiv til at ødelægge vores drømme og håb som vores egne negative overbevisninger, dårlige vaner eller adfærdsmønstre.

Hvis du drømmer om flere penge, hvad er det så du ønsker dig med disse penge ? Selvfølgelig er det rart at have penge stående til uforudsete udgifter, som en økonomisk sikkerhed. Men sådan en flad pengeseddel, den har ikke nogen særlig værdi før vi går ud og bytter den med skønne oplevelser, ting der skaber glæde i vores liv eller som et middel til at realisere vores drømme. Før du gør dig klart, hvad det er du ønsker dig og hvordan det skal blive muligt – og handler ud fra dette, så er det også lidt op til tilfældigheder, om det skal lykkedes eller ej.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *