Forandring skaber energi i vores hjem, og begynder du feks at rydde op, og fjerne ting du ikke længere har brug for, kan det være med til at sætte nye ting i gang i dit liv.

Sidste år, da jeg deltog i et online baguakursus omkring indretning af hjemmet ved hjælp af Feng Shui, var jeg omkring 1 august nået til området for hjælpsomme venner. Det nederste højre hjørne af huset i forhold til din hoveddør. Området ligger bla i vores soveværelse, men jeg anede overhovedet ikke hvor jeg skulle starte. Jeg var faktisk ok tilfreds med vores soveværelse, troede jeg i hvert fald. Jeg kastede mig derfor i stedet over mit klædeskab.

Efter 5 år i en tøjbutik, var det bestemt ikke tøj jeg manglede. Jeg havde med megen stor glæde, som en maler med en hel palette af farver, jonglerer med min kreativitet mellem fantastiske tekstiler, uden nogen som helst baggrundsviden eller uddannelse inden for modebranchen. Men jeg befandt mig som en ål i vandet, og med en masse glade og tilfredse kunder. Mit liv var bare noget helt andet nu, og jeg havde brug for en helt anden palette. Jeg havde brug for en ny og anderledes energi i mit liv.

imageI takt med at klædeskabet blev tømt og mit tøj blev vurderet og sorteret, skete der noget næsten magisk. Som der ret ofte sker i mit meget kreative indre univers. En plan, en ide.. Og endnu flere. Inden dagen var omme havde jeg beklædt bagvæggen i skabet med det skønneste tapet, fjernet halvdelen af bøjlestængerne. Fundet plads til et smukt guldspejl, og bestilt nye skuffer og et par ekstra hylder.

imageDerefter husker jeg faktisk ikke helt hvad der kom først, hønen eller ægget. Men det tapet jeg havde sat op var svagt rosafarvet, og den farve skabte næsten magi i min sjæl. Det lyder sku lidt mærkeligt, specielt for mig. Jeg har aldrig nogensinde haft noget som helst i nærheden af den farve. Absolut intet, og pludselig åbnede der sig en hel ny verden foran mig. Ideerne til soveværelset kom, som om de altid havde været der, men bare lagt på lur, og ventet på tilladelse til at poppe frem i min bevidsthed.

En smuk urtepotte, en opslagstavle og et par æsker, det var alt hvad jeg havde brug for, for at skabe magi i min sjæl. Alt andet havde jeg allerede.

Jeg havde aldrig, i min vildeste fantasi forestillet mig, at en omgang oprydning kunne skabe så meget forandring. Jeg har ryddet op i det skab mange gange før. Men forandring skaber energi. Jo mere bevidst jeg blev omkring mig selv og det jeg havde brug for i mit liv, det er nemlig det der er så fantastisk ved Feng Shui, jo bedre blev jeg til at finde de svar jeg havde brug for.  Uanset hvor meget du forandrer i dit liv, og hvor meget energi du skaber, så finder du først magien når du rigtig kan mærke det.

Ganske snedigt, og med stor risiko for succes, så er den rosafarvede en farve vi kan have stor glæde af at indføre i vores soveværelse. Farven ligger tæt på kroppens naturlige farve, og vil derfor få vores krop til at virke mere harmonisk end andre farver, der kan give huden et unaturligt skær. Den rosafarvede virker beroligende, og hjælper os i en afslappet tilstand. Hvilket er meget skønt i et rum hvor vi primært er intime eller sover, specielt hvis vi i perioder føler os ekstra presset eller mindre stresset. Du skal bare finde lige præcis den nuance der passer til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *