Det rager mig ikke en skid. Måske bliver du lidt stødt over mine ord. Syntes jeg er egoistisk og kun tænker på mig selv. Men helt ærligt, hvad andre går og tænker og mener om diverse ting. Det rager mig ikke en skid.

For hvad skal jeg lige bruge det til ? Skal jeg i virkeligheden gå og bruge alt min energi på det ? Når jeg kunne bruge energien på alt muligt andet. Som at skabe det fede liv, som jeg drømmer om. Jeg ved sku godt hvad jeg vil. Jeg vil leve et liv i overensstemmelse med min indre stemme, og ikke alle andres. Det er for mig det fedeste liv at leve. Hvorfor bruge min energi på alt det der i bund og grund er ligegyldigt, og som jeg alligevel ikke kan ændre på.

Jeg har så mange fede drømme i MIT liv, og først i det øjeblik jeg tager ansvar for det liv, og målrettet bruger alt min energi på at handle og arbejde i overensstemmelse med det, kommer jeg i mål.

Så du må gerne fortsætte med at tænke og mene hvad du vil. Jeg gider bare ikke bruge min energi på det, eller føle at jeg behøver gå at forsvare den måde jeg har valgt at leve mit liv på. Men hvor langt tror du lige du kommer, med at komme i mål med dine drømme, hvis du fortsætter med at bruge din energi på alle andre. Jeg skal ikke bestemme hvad du skal gøre med dit liv, det bestemmer du fuldstændig selv. Ligesom jeg står fast på min ret til at bestemme over mit liv. Men det er fandme først i det øjeblik du begynder at tage ansvar for dit eget liv, det rent faktisk bliver muligt at skabe det liv du drømmer om, fordi du netop kan bruge alt din energi på det der virkelig betyder noget. Det er faktisk overhovedet ikke til diskussion, for jeg har prøvet alt andet, og det er sku det her der virker.

Jeg ville da ind imellem ønske at jeg kunne få alle andre til at hoppe med. Men ved du hvad ? Det er overhovedet ikke for alle. Det kræver nemlig styrken til at sige fra og stå ved sig selv. Det kræver viljen til at steppe op i sit liv og handle på alle de ideer og drømme der opstår i dit indre. Det kræver intelligens til at tænke selv, og selv være i stand til at finde løsningen. Og det kræver altså også erkendelsen af, at du er nødt til at finde andre der selv har gået vejen. Dem der ved hvad det i virkeligheden handler om, og ikke bare dem der tror de ved det. Det har jeg også gjort, og jeg fortsætter med stor glæde med at investere i den viden jeg har brug for, for at komme videre.

Skal du også med, på en vidunderlig rejse i det fede liv ? Så husk lige, at det er her på min side det sker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *