Jeg er “sådan en” der altid render rundt med sorte tæer hele sommeren. Jeg ELSKER at gå rundt i haven i bare tæer, og med mindre jeg lige skal grave, så har jeg altså ikke noget at bruge et par sko til der. Da jeg var omkring de 16 år, var hele familien under en ferie på et dags tur til Venedig. Jeg havde ikke skænket mit fodtøj en tanke, og endte med at se hele Venedig i bare tæer. Jeg kan love dig for at mine tæer var sorte efter den tur.

Jeg elsker også blomster, og jeg har ALTID mange omkring mig. Hvis du vidste hvor mange der kommenterer på det, igen og igen. Som om jeg ikke ved det. Det er jo ligesom hele pointen. At lukke så meget af det jeg elsker ind i mit liv. Når jeg nu har muligheden for det, hvorfor fanden skulle jeg så ikke gøre det. Bare fordi de fleste andre er af en anden mening. NOPE – NOT GONNA HAPPEN BABY !!!

Jeg vil faktisk hellere sidde der hjemme i mine skønne og smukke omgivelser, som JEG elsker, eller rode rundt ude i mit eventyr af en have, og se hvordan ALT er muligt, end  bruge min tid og mine penge på at være social og gøre det samme som alle andre, hvis de eller det ikke siger mig en skid.

Jeg behøver ikke opmærksomhed og andres ros og opmuntring for at føle mig lykkelig. Jeg vil gerne være social med de “rigtige” mennesker. Altså der hvor jeg bare kan være mig selv. Men jeg gider sku ikke bruge min energi på, at skulle passe ind i mængden. Det er sku da langt federe og unikt at være mig, det er der fandme ikke andre der kan klare, og hvorfor skulle de egentlig også det ?

Savner du også mere autenticitet i dit liv ? Er du også træt af følelsen af, at andre pisser på dit territorium, absolut skal blande sig i dit liv og hvordan de syntes det skal være ? Ønsker du at træde mere i kraft som den du er. Uden konstant at bruge din energi på hvad andre tænker og mener. Det handler nemlig om frihed, friheden til at være dig. For vi er sku da alle født ind i denne verden med den ret. Men det kræver, at du tør stå ved din ret til at indtage netop denne plads, i dit liv. Det er udelukkende det liv jeg ønsker at leve, og du kan følge med i det hele på min side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *