Jeg elsker at indrette, og det har du måske allerede gættet, hvis du har fulgt med her på min side. Men hvad du måske ikke har gættet endnu, så handler det ikke så meget om selve indretningen. Men mere om at skabe omgivelser der matcher mig og min sjæl. Det handler om at skabe rum, både inde og ude, der skaber en bestemt stemning, der kan danne rammen om en bestemt aktivitet som jeg elsker at bruge min tid på. Det handler i aller største grad om, at løfte energien. At være i bevægelse, at arbejde med den energi der allerede eksistere og transformere den til en endnu højere vibration af energi, så den støtter mig bedst muligt i det liv jeg lever, og måske oven i købet kan hjælpe mig med at bevæge mig fremad, i den retning jeg ønsker.

Helt konkret, så handler det om friheden til at være den mest autentiske version af mig, så jeg kan spejle mig og se den autentiske version af mig, i mit hjem.  Det handler om plads til tryghed, omsorg, nærvær og ro i mit hjem. Det handler om inspiration til glæde, kreativitet og leg via mine omgivelser. Det handler om kilden til sundhed, næring, et godt helbred og god søvn. Evnen til at leve et liv i overflod, med muligheden for at manifestere alt det jeg drømmer om, og samtidig være taknemmelig for alt det jeg allerede har. Lysten til at udvikle mig, træde endnu mere i kraft som den jeg er, og hvile i mig selv. At være i størst mulig balance på alle livsområder i mit liv, og samtidig støtte mig i at kommer der hen hvor jeg ønsker at bevæge mig hen.

Hvor er du i dit liv lige nu ? Er du tilfreds med dit liv ? Eller drømmer du i virkeligheden om noget helt andet ? Uanset hvad det er vi kan mærke ikke helt er på plads i vores liv, så er det muligt at ændre. Men det kræver at vi ved hvad det er vi ønsker os. Hvad er det vi ikke længere har brug for, og som vi inderst inde ønsker at slippe ? Kan du mærke et behov for at kende svaret, men uden helt at kunne sætte ord på ? Så hop med på min side. For her kigger jeg dybt ind i min egen sjæl, så du kan blive inspireret til hvordan du finder dybere ind i din. Er du træt af at vente, og har du brug for et svar lige NU. Så kan du booke en af mine fantastiske Happy Home Therapist – hjemmesessioner, i dit hjem, hvor jeg udelukkende arbejder ud fra dine ønsker og det du ønsker at transformere i dit liv på diddelk@outlook.dk. Du kan ikke begynde at ændre på dine omgivelser i overensstemmelse med din sjæl, uden at dit indre samtidig følger med. Jeg sætter dig i gang, med de fedeste redskaber til at transformere din energi, og du bliver klædt godt og grundig på til at fortsætte processen igen og igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *