Den femte gode grund til, at du bør optimere dit hjem er, at du kan tænde dit hjem så det tænder dig. Dit hjem skal vække dine sanser, det skal føles levende og være i bevægelse. Det skal hjælpe dig, så du kan mærke dig selv og alle de ting der giver livet glæde, passion, liv og lyst. Der er intet så kedeligt som et gråt og fuldstændig dødt hjem. Tiden er gået i stå, og du er måske gået lige så meget i stå. Men du kan gøre dit hjem til et skønt og sanseligt sted der nærer dig, og vækker dig til live.

imageTænk bare på en lækker m/k der sender dig et lille skævt smil. Når du tager ynglingskjolen på, og er total klar til fest. En yndlingssang fra din ungdom som pludselig kommer i radioen, og du kan slet ikke lade være med at danse og skråle med. Alt hvad der frembringer skønne følelser inde i din krop, det vækker dig. Det er ligesom det magiske forår, hvor alting pludselig spirer og gror, så snart det vækkes til live af solens stråler. Hvad skal der til for at vække dig ? For at vende tilbage til livet, til forelskelsen, glæden og energien. Energien er det der får hele maskineriet til at køre. Det er lig med fremdrift i vores liv, og det er det der skal til, for at bryde stilstand.

Det handler hverken om vulgære eller bordellignende tilstande i dit hjem. Men om at indrette dit hjem så du ikke falder i søvn, keder dig, går i stå eller mister glæden og lysten til at putte fantastiske oplevelser ind i dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *