Den fjerde gode grund til, at du bør optimere dit hjem er, at  du tiltrækker, måske helt ubevidst, mere af det samme, som det du omgiver dig med.

imageDu kender det sikkert godt med rod, det har en tendens til at vokse, hvis først det har fået lov til at gro fast et sted. Men det gælder faktisk også i forhold til dine omgivelser, og den måde andre mennesker behandler dig på. Helt simpelt kan det måske handle om en sprunget pære over køkkenbordet du ikke lige har fået skiftet, så kan du måske heller ikke lige se ordentligt til at få ryddet op i området, du mister måske langsomt lysten til at lave mad, og snart vil det hele se herrens ud, bare fordi du ikke brugte 5 minutter på at skifte en pære.

Du får måske også sløset lidt med dine aftaler, glemmer dem, eller kommer for sent. Din omgangskreds begynder måske oven i købet at se dig som sløset og en der aldrig har styr på sine ting, og i værste fald kan det betyde, at de måske stopper med at føle, at de kan regne med dig. Ikke særlig fedt hvis du gerne vil være en vellidt person for dine nærmeste.

Hvis du omgiver dig med ting i dit hjem der trækker din energi nedad og ikke matcher dig som den person du er, så få det væk eller fikset, hurtigst muligt. Der går sikkert ikke lang tid før du begynder at identificere dig med disse ting. Føle dig håbløs, fordi du kun ser alle disse negative ting, hver eneste dag. Det siges oven i købet, at er vi negative, deprimerede og tænker dårligt om os selv, så er det også det vi vil tiltrække mere af i vores liv. Vi bliver måske  super gode til at kritisere os selv i selskab med andre mennesker, og til sidst ender de måske også med at tro på vores ord.

Du er altid den vigtigste person i dit liv, og du har så absolut fortjent det aller bedste. Så tal pænt om dig selv og andre mennesker, så du tiltrækker en masse skønne og positive mennesker i dit liv. Fyld dit hjem med det bedste af alt det du overhovedet har mulighed for, alt det der nærer din krop og din sjæl. Så du føler dig elsket og tryg, rig og beriget med alt du har brug for, lykkelig, mæt og tilfreds. Ikke så meget på grund af dine omgivelser, at det ser godt ud eller er det mest korrekte i vores samfund. Men fordi du omgiver dig med alt det der føles som det bedste for dig, for din egen skyld.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *