Den tredje gode grund til, at du bør optimere dit hjem er, at dit hjem er din signatur, dit visitkort og det billede du viser omverdenen af dig selv. Derfor er det også så utroligt vigtigt at der er et godt match.

imageMan kan næsten fornemme det først gang man kommer i et hjem. Om det passer til de mennesker der bor der, eller det bare er en tom og følelsesløs skal, uden den livsenergi som de mennesker der bor der rummer. Det kaldes også meget populært, personlighed. Det der viser hvem der bor der, som når der vises “kender du typen” på tv, og de to livsstilseksperter til sidst skal gætte hvem der bor i huset efter at have kigget rundt i deres hjem. Det er alle deres personlige ting der afslører dem, deres valg ift indkøbsvaner, forbrugsvaner, bøger i bogreolen, kunst på væggen, stil og stemning samt en masse andre skønne ting.

Men hvad fortæller dine ting og dit hjem om dig ? Og kan man overhovedet få øje på dig, i dit hjem. På et tidspunkt var det ekstremt populært med køb og smid væk kulturen, hvor man kunne erhverve nye møbler for en slik. Senere kom den meget minimalistiske boligstil, hvor alle flader helst skulle være enten sorte eller hvide, gerne reflektive og helt støvsuget for ting til pynt, bløde tæpper eller grønne planter. Men vi er alle forskellige, så hvorfor er det vi tror, at vi bare kan indrette os som alle andre, og så er det hele i orden. Det rigtige for dig er sjældent nøjagtig det samme som det naboen har stående.

Hvis du nu er det største rodehoved, men alle tror du er det største ordensmenneske. Ville der så falde skeletter ud af skabet, hvis en af dine gæster kom til at åbne det ? Jeg anbefaler på det kraftigste, at du er dig selv, og ikke forsøger at skabe et forkert billede af dig selv. Der findes ikke noget mere trættende og anstrengende, end et liv i konstant kamp med sig selv om at være noget, man ikke er. Som hvis man som ganske ung forsøgte at få den nye kæreste til at tro, at man var evig smuk uden morgenhår og toiletbesøg. Måske ikke lige det bedste udgangspunkt for et sundt og ærligt forhold.

For det er vel ikke dine designermøbler eller smukke rene gulve dine venner og familie elsker dig for. Det er dig, som det helt unikke og vidunderlige menneske du er, når du giver dig selv lov til at slappe af og være dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *