Hvis du skulle beskrive dig selv, med bare få ord, hvad skulle det så være. Hvilke ord skulle der stå øverst på papiret, hvis dit brevpapir kort skulle beskrive dig og den du er. Ikke den du gerne ville være, eller det du håber andre ser i dig. Men de karakteristika der ville beskrive dig, på godt og ondt.

imageUanset om du tillægger dine egenskaber gode eller dårlige kvaliteter, så er det lidt som yin og yang. Det feminine og det maskuline princip som anvendes i Feng shui, og som jeg også tidligere har omtalt. Der findes ikke kun det ene eller det andet. Det feminine kan ikke stå alene, ligesom det maskuline heller ikke kan. Der findes altid lidt af det ene i det andet, ellers vil der ikke være balance. Derfor mener jeg heller ikke, at mindre gode karakteristika kan tolkes som udelukkende negative eller omvendt, de gode som udelukkende positive. Det handler langt hen af vejen om, hvordan vi forholder os til det.

Jeg har ofte en meget god evne til at se lidt igennem folk. At kunne læse dem uden ord, og kunne fornemme den energi de bærer rundt på, uden nødvendigvis at have behov for at tale en masse med dem. Det er genialt, når man nu elsker at arbejde med energier i boligen. Det er nemlig også det der langt hen af vejen kan sikre, at mine klienter får et godt resultat ud af mine konsultationer. Jeg er desuden velsignet med det mest kærlige og omsorgsfulde barn på jorden. Siden han var ganske lille, har han haft brug for en vis portion ro i sine ydre omgivelser, hvilket senere viste sig var nødvendigt for at opveje den enorme kreative, fantasifulde og rige indre verden han er i stand til at opleve. Hvor ville jeg sikkert have følt mig som en håbløs mor, hvis jeg ikke havde været i stand til at læse ham. Vide hvad han havde brug for, inden han kunne tale, eller være i stand til at reagere inden alting blev for meget. Men hvor var det ind imellem svært at skulle forklare omverdenen, hvorfor jeg handlede som jeg gjorde. De fik måske ikke set bagsiden af medaljen, fordi jeg ofte formåede at handle i tide.

Jeg kommer ind imellem også til at sige ting, folk måske ikke helt har lyst til at høre. En ærlighed ift det jeg ser, men som folk måske ikke helt er klar til at høre fra andre. Hvornår skal man så tie, og hvornår skal man tale.

Jo mere bevidst du er omkring alle disse skønne gaver du har med dig i bagagen, af personlighed, jo nemmere bliver det også langt hen af vejen at arbejde med dem, i stedet for imod dem. Om det så er et højt temperament, vrede eller en ultra kort lunte, som nok er en af de egenskaber vi ofte forbinder med noget negativt. Så er det måske også det der giver dig den mest fantastiske udholdenhed, gør at du aldrig giver op, eller at du har en enorm dynamik tilstede i dig.

At samfundet har en tendens til at sætte de egenskaber de mener bidrager bedst til samfundet højest. At det, størstedelen af samfundet ligesom passer ind i af kategorier, er det mest ansete og respekterede. Er altså ikke det samme som, at alt andet er mindre ønsket, mindre normalt eller mindre ok. Tænk bare på, hvis vi alle var ens, havde de samme kvaliteter og bidrog med de samme ensformige ting. Hvem skulle så komme med alle guldkornene, bidrage til et mere spænde, udviklende og skabende samfund. Hvem skulle skabe magien i vores verden, hvis det ikke skulle være lige netop dig ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *